Μήπως η Rihanna βαριέται πολύ εύκολα τα ίδια και τα ίδια στα μαλλιά;
Instagram @badgalriri

Ναι! Το πιο πιθανόν είναι να βαριέται η πανέμορφη σταρ… Η Rihanna έχει την τάση να αλλάζει συχνά το στυλ της, τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ αλλά και τα ρούχα. Γενικά δεν της αρέσει να μένει στάσιμη σε τίποτα και λατρεύει τους πειραματισμούς.

Έτσι δεν μπορούμε να πούμε πως μας εξέπληξε, όταν είδαμε την pop star με pixie cut το οποίο μάλιστα έχει τολμήσει και στο παρελθόν. Αντίθετα επιβεβαιώσαμε την υποψία, πως μάλλον η Rihanna… σας το είπαμε; Βαριέται εύκολα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A (@ririgalbadd)

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε τολμήσει ένα αντίστοιχο haircut το 2012 αλλά αυτή τη φορά υιοθέτησε ένα ακόμα πιο κοντό pixie, με ασύμμετρες κοντές baby bangs. Βέβαια, πριν προλάβουμε να πούμε πόσο μας αρέσει και πόσο της πάει, η Rihanna εμφανίστηκε ξανά… με διαφορετικά μαλλιά.

Πιο συγκεκριμένα σε πρόσφατη της ανάρτηση στο Instagram, για να προωθήσει τo νέο προϊόν σώματος Fenti Skin, η Rihanna εμφανίστηκε με ολοκαίνουριο hairstyle.

Αυτή τη φορά είδαμε τα μαλλιά της χωρισμένα σε τμήματα σε όλο το κεφάλι, τα οποία κατέληγαν σε μικροσκοπικά Bantu knots, ένα hairstyle το οποίο ταίριαξε με ένα πλεκτό, mini halter-top φόρεμα. Τολμηρά, feminine, bold, όπως και να τα χαρακτηρίσουμε η  Rihanna τα έχει δοκιμάσει όλα, κυρίως στα μαλλιά της και ακόμα κι αν δεν είμαστε σίγουροι αν μας αρέσουν όλα, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τα υποστηρίζει με το παραπάνω!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Εμείς πάντως θα έχουμε το νου μας στο Instagram της, για τις επόμενες ώρες και μέρες γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να εμφανιστεί με μακριά και ξανθά μαλλιά. Αλλά και πάλι δεν θα εκπλαγούμε. Rihanna είναι αυτή!

Εις το επανιδείν!

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα