Μάθετε πώς η Kim Kardashian καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους της
photo by instagram/kimkardashian

Η Kim Kardashian είναι γνωστή για τα αψεγάδιαστα μακιγιάζ της που γίνονται viral στο λεπτό. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε τον ενθουσιασμό των θαυμαστών της όταν αποκάλυψε την τεχνική που χρησιμοποιεί για να καλύψει τους μαύρους κύκλους της. 

Spoiler Alert: είναι πανεύκολη και δεν χρειάζεστε έναν επαγγελματία makeup artist για να την πετύχετε!

Η Kim λοιπόν μοιράστηκε στις ιστορίες της στο instagram πως καταφέρνει να έχει τόσο φωτεινές περιοχές κάτω από τα μάτια και το μυστικό είναι το color correcting. Ο makeup artist που περιποιείται το μακιγιάζ της, χρησιμοποιεί αρχικά έναν κορρέκτορα σε πορτοκαλί απόχρωση ώστε να εξουδετερώσει τις μπλε και μωβ δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Έτσι, έχει την δυνατότητα να συνεχίσει το μακιγιάζ σε έναν ουδέτερο (χρωματικά) καμβά. 

Το επόμενο βήμα είναι στο μεταξύ η άψογη εφαρμογή ενός concealer σε υγρή μορφή στην απόχρωση της επιδερμίδας της Kim, με θερμούς υποτόνους. Με αυτόν τον τρόπο, οι περιοχές κάτω από τα μάτια φωτίζονται πάρα πολύ. Για να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα ωστόσο και να αποφύγει το ενδεχόμενο του να μαζευτεί περίσσεια ποσότητα προϊόντος στις λεπτές γραμμές, τοποθετεί μια πούδρα για baking και voila! Αυτός είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και επαγγελματικός τρόπος που χαρίζει στην Kim το πιο φωτεινό βλέμμα, χωρίς μαύρους κύκλους!

Τώρα μπορείτε κι εσείς να δοκιμάσετε την έξυπνη κίνηση του makeup artist της Kim Kardashian και έχετε πάντα κατά νου ότι οι celebrities δεν χρησιμοποιούν περίπλοκες τεχνικές, αλλά απλές κι έξυπνες κινήσεις.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα