Η Vanessa Hudgens τόλμησε (ξανά) μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της
Instagram @vanessahudgens

Για τη Vanessa Hudgens, υπάρχουν μόνο δύο μήκη μαλλιών στον κόσμο. Tα πολύ μακριά μαλλιά (αυτά που φτάνουν κάτω από το ύψος των ώμων) και το κοντό καρέ (που φτάνει μέχρι το σαγόνι). Η γνωστή ηθοποιός, έχει παραμείνει πιστή σε αυτές τις δύο επιλογές τα τελευταία χρόνια και συχνά τις εναλλάσσει μεταξύ τους, όταν θέλει μία αλλαγή.

Η 32χρονη σταρ λίγες ημέρες πριν, αποφάσισε να αποχωριστεί ξαφνικά τα μακριά και πλούσια μαλλιά της, κόβοντας τα και πάλι πολύ κοντά. Όπως είχε αποκαλύψει, πρόσφατα είχε εμπιστευθεί τη hair expert Violet Teriti, για να της τοποθετήσει τρέσες προκειμένου να αποκτήσει ”μαλλιά γοργόνας” που έφταναν μέχρι τη μέση της.

Η ώρα όμως για την επόμενη αλλαγή της δεν άργησε να έρθει και επέστρεψε γρήγορα στα αγαπημένα της κοντά μαλλιά. Η Vanessa Hudgens έκανε την αποκάλυψη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της να ποζάρει δίπλα στην πισίνα στο καινούργιο ξενοδοχείο του Pharrell, φορώντας ένα matching μπικίνι και μπαντάνα, με μαλλιά ακριβώς στο ύψος του σαγονιού.

Η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ και με μακριά και με κοντά μαλλιά, αλλά περιμένουμε να δούμε πότε θα τα αλλάξει και πάλι. Στοιχηματίζουμε όμως πως δεν θα αργήσει πολύ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα