Η Jennifer Garner μάς δίνει την κορυφαία συμβουλή αντιγήρανσης που θα κάνουμε το νέο mantra μας
Jennifer Garner μας δίνει την κορυφαία συμβουλή για την γήρανση
Credit: @jennifer.garner / Instagram

Η Jennifer Garner έχει μια φρέσκια οπτική για τη γήρανση. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η 51χρονη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το ότι μεγαλώνει αλλά δεν την τρομάζει ο χρόνος. Αντίθετα, είναι ευγνώμων για κάθε χρονιά που περνάει. “Ειλικρινά είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανή,” ανέφερε. Μίλησε “για τη σοφία που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια” και της αρέσει το ότι πλέον πολλές γυναίκες μεγαλώνουν με χάρη – όπως και η ίδια θα λέγαμε εμείς. Ωστόσο φυσικά και κάποιες φορές θα ήθελε να ‘σβήσει’ κάποια σημάδια του χρόνου.

Η συμβουλή της Garner

Η ηθοποιός, που είναι μητέρα δύο κοριτσιών — της Violet, 18 ετών, και της Seraphina, 15 ετών — και του 12χρονου, Samuel, λέει ότι η συμβουλή της σε νεαρές γυναίκες είναι να “φροντίζουν τον εαυτό τους, χωρίς να τις προβληματίζει το πέρασμα του χρόνου. Η γήρανση είναι ένα δώρο.”

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήνουμε τον εαυτό μας στην τύχη. “Τρώω πολύ καλά. Μόλις τελείωσα ένα μεγάλο μπολ με λαχανίδα (σ.σ. kale),” είπε. Επίσης πρόσθεσε ότι κάνει γυμναστική κάθε μέρα. “Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχική μου υγεία”, τονίζει. Αλλά παρόλο που διατηρεί έναν υγιή τρόπο ζωής, είναι λογικό να υπάρχουν και μέρες που νιώθει ‘πεσμένη’. Ποιος δεν το νιώθει αυτό κατά καιρούς άλλωστε; “Δεν προσπαθώ να είμαι Πολυάννα όλη την ώρα,” συνέχισε η Garner. “Είμαι ευγενική με τον εαυτό μου.”

Η κοσμοθεωρία της για τα γενέθλια

Με τα 52ά της γενέθλια να πλησιάζουν, η Garner λέει ότι θέλει να το γιορτάσει κάνοντας κάτι διαφορετικό. “Κάθε χρόνο κάνω κάτι με τους ανθρώπους που αγαπώ, το οποίο παράλληλα αφήνει ένα θετικό αποτύπωμα. Πέρσι πήγα σε ένα πάρκο στο Λος Άντζελες και φύτεψα δέντρα με τα παιδιά μου“. Φέτος τι θα κάνει; “Κάτι έχω στο μυαλό μου. Για μένα, αυτή η μέρα έχει να κάνει με την προσφορά: Πώς θα κοιτάξω πέρα από τον εαυτό μου; Πώς θα δώσω κάτι πίσω στον κόσμο, ο οποίος μου δίνει τόσα πολλά;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα