Η Jada Pinkett Smith ξύρισε όλα τα μαλλιά της και θα λατρέψετε το νέο της look
PHOTO BY INSTAGRAM/ JADAPINKETTSMITH

Η Jada Pinkett Smith έχει μοιραστεί από το 2018 την εμπειρία της με την απώλεια μαλλιών. Φέτος αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι έχει λάβει πολλές ερωτήσεις σχετικά με τον λόγο που φοράει τουρμπάνι στα μαλλιά της και μετά από τρία χρόνια αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να τα ξυρίσει όλα, μια απόφαση που θέλει σίγουρα μεγάλο θάρρος και ψυχική δύναμη.


Η κόρη της και γνωστή τραγουδίστρια Willow ήταν η πρώτη που δημοσίευσε μια φωτογραφία τους με τα ξυρισμένα πλέον μαλλιά της μητέρας της, δείχνοντας την πλήρη υποστήριξη της στο γενναίο αυτό βήμα και η Jada δεν άργησε να κάνει repost τη φωτογραφία τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Η Willow με έκανε να το τολμήσω επειδή ήταν καιρός να το αφήσω στο παρελθόν αλλά… τα 50 μου θα είναι σίγουρα τέλεια με αυτό look”.

Η selfie μαμάς και κόρης να είναι τόσο χαρούμενες μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί η Jada να μας έχει δώσει κάποια τρομερά hair look στο παρελθόν, όπως το επικό pixie cut της, αλλά τώρα εγκαινιάζουν μια νέα hair εποχή που ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει. Άλλωστε το πιο σημαντικό μήνυμα που θέλει να μεταδώσει είναι ότι η απώλεια μαλλιών μπορεί να μην είναι το καλύτερο πράγμα που συμβαίνει σε κάποιον, αλλά μερικές φορές δίνει την ευκαιρία για μια νέα και πολλά υποσχόμενη αρχή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα