Η Hilary Duff έβαψε κατά λάθος τα μαλλιά της πράσινα στο μπάνιο και η ιστορία συνεχίζεται
photo by instagram/hilaryduff

Έχουμε δει αρκετά ατυχήματα ομορφιάς να συμβαίνουν σε celebrities και αυτό είναι ένα ακόμη. Η Hilary Duff αποκάλυψε πριν λίγο καιρό στα instagram stories της ότι έβαψε τα μαλλιά της πράσινα κατά λάθος, ενώ έκανε μπάνιο. «Νόμιζα ότι χρησιμοποιούσα το purple conditioner, αυτό που αφαιρεί τα κίτρινα σημεία από τα ξανθά μαλλιά, αλλά τελικά ήταν το conditioner που χρησιμοποιούσα όταν είχα πράσινα μαλλιά. Τώρα έχω κάνει τα μαλλιά μου λιγάκι πράσινα», μοιράστηκε η ηθοποιός στα stories της, δείχνοντας μερικές πράσινες τούφες από τα μαλλιά της.

Οπότε για να το αντιμετωπίσει αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της μπλε, μια απόφαση όχι ιδιαίτερα εύκολη, ειδικά όταν βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, αλλά αφού πήρε την έγκριση από τις γιατρούς της, το τόλμησε. Λίγες μέρες αργότερα τα γαλάζια έντονα μαλλιά της κυμάτιζαν σε όλο το instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Η περίοδος αυτή δεν κράτησε πολύ όμως, αφού σύντομα αφότου γέννησε, επέστρεψε στο αγαπημένο της ξανθό χρώμα, που έγινε πλέον ακόμα πιο πλούσιο και πιο μακρύ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Σε όλους μας συμβαίνουν απρόοπτα ομορφιάς, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και αν χρειαστεί μπορούμε να πιάσουμε τις βαφές για μια αλλαγή, παροδική ή όχι!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα