Η Hailey Bieber αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζει την περιστοματική δερματίτιδα
H Hailey Bieber με καστανά μαλλιά
Credit: Hailey Bieber/Instagram

Το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε πρόσφατα την καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης, θίγοντας το θέμα της περιστοματικής δερματίτιδας.

Η Hailey αναφέρθηκε ανοιχτά στη μάχη της με την περιστοματική δερματίτιδα, μια φλεγμονώδη δερματική πάθηση που προκαλεί μικροσκοπικά σπυράκια και εξανθήματα γύρω από το στόμα, τη μύτη και τα μάτια.

Η Hailey αποκάλυψε μέσω του TikTok ότι εφαρμόζει ένα ειδικό πρόγραμμα περιποίησης. Το βράδυ χρησιμοποιεί μια κρέμα με αζελαϊκό οξύ για τη μείωση της φλεγμονής, ενώ την ημέρα εφαρμόζει τοπικά κλινδαμυκίνη, ένα αντιβιοτικό προϊόν που εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο δέρμα. Επιπλέον, χρησιμοποιεί ένα προϊόν που βοηθάει στην καταπράυνση του δέρματος κατά τη διάρκεια των εξάρσεων.

Στο τέλος του βίντεο, η Bieber έδειξε το δέρμα της μετά την επιδείνωση. Παρόλο που δεν ήταν εντελώς άψογο, ήταν εμφανής η μείωση των ερεθισμών και η επαναφορά της λάμψης, χάρη στην ειδική της περιποίηση.

@haileybieber

Perioral Dermatitis! Lets talk about it!!

♬ Aesthetic Vibes – Megacreate

Οι celebrities είναι σαν κι εμάς!

Με το να μοιραστεί την εμπειρία της με την περιστοματική δερματίτιδα, η Hailey Bieber στέλνει ένα μήνυμα ειλικρίνειας. Μπορεί οι διάσημοι να μοιάζουν απρόσβλητοι, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζουν τις ίδιες δερματικές προκλήσεις με τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Ωστόσο, η αληθινή ομορφιά πηγάζει στην αυθεντικότητα και την αυτοπεποίθηση, και όχι στην τέλεια εμφάνιση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα