Η Dua Lipa τελειοποίησε τις βλεφαρίδες “Spider Leg”
Credit: dualipa/Instagram

Η Dua Lipa αποφάσισε να αλλάξει το μακιγιάζ των ματιών της επιλέγοντας ένα έντονο smoky look, συνδυάζοντας σκούρες σκιές με μεγάλες βλεφαρίδες. Συνήθως, η τραγουδίστρια του “Don’t Stop Now” προτιμά πιο ανοιχτόχρωμο, αστραφτερό μακιγιάζ ματιών, οπότε αυτή η πιο σκούρα ατμόσφαιρα ήταν μια ευπρόσδεκτη έκπληξη για τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές της.

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε μία εντυπωσιακή selfie και μερικές άλλες φωτογραφίες με τη λεζάντα, «βλεφαρίδες σαν πόδια αράχνης».

Η makeup artist Lisa Eldridge συνδύασε σκούρες σκιές ματιών στα βλέφαρά της Dua Lipa και στις κάτω γραμμές των βλεφαρίδων της, δημιουργώντας ένα υπέροχο smoky eye.

Μάλιστα έβαλε στις βλεφαρίδες της τραγουδίστριας μια μάσκαρα που καθόριζε κάθε τρίχα των βλεφαρίδων. Οι κάτω βλεφαρίδες της, συγκεκριμένα, φαίνονταν εξαιρετικά μακριές, σχεδόν σαν να βάφτηκε κάθε μεμονωμένη βλεφαρίδα με μάσκαρα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν υπάρχει μουτζούρα ή υπολείμματα μάσκαρας στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων ή στα βλέφαρά της. Ούτε η Lipa ούτε η Eldrigde έχουν αποκαλύψει ποια μάσκαρα χρησιμοποιήθηκε, οπότε απλά θα πρέπει να περιμένουμε και να ελπίζουμε ότι θα μοιραστούν το… μυστικό τους.

Στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, η Lisa Eldridge επεσήμανε μερικές ακόμα λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο λουκ. Συγκεκριμένα, τα ροδαλά μάγουλα και τη μύτη της Dua Lipa, τις ψεύτικες φακίδες και ένα μεταλλικό, ζεστό χρώμα στα χείλη που ονόμασε «Μαγικά χείλη». Την εμφάνιση ολοκλήρωσε το μανικιούρ της διάσημης τραγουδίστριας, με μπλε χρώμιο. Μπορείτε να δείτε τα νύχια της, στην δημοσίευση της, στο Instagram της Dua Lipa στις φωτογραφίες 3,5 και 7.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα