Η Cardi B μοιράζεται το DIY μυστικό της για υγιή, μακριά μαλλιά
instagram.com/cairdib

Η Cardi B ξεχωρίζει πάντα λόγω της εκρηκτικής της προσωπικότητας, των τολμηρών της εμφανίσεων, και μεταξύ άλλων, για τα υπέροχα μαλλιά της.

Η ράπερ δημοσίευσε μέσω Tiktok ένα βίντεο, δείχνοντας τον όγκο που έχει η πλούσια χαίτη της. Μοιράστηκε με τους viewers της τα πλούσια, μέχρι τη μέση μαλλιά της. Στο δεύτερο μέρος του βίντεο, τη βλέπουμε με μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση, να επιδεικνύει αυτά τα τόσο λαμπερά μαλλιά!

@iamcardib

I beem using secret vegetable water on my hair….can you guess which vegetable is it? …heres a clue,I did a tutorial on it about 6 years ago

♬ 3 Little Pigs and The Big Bad Wolf – Jools TV

Στη λεζάντα συγκεκριμένα, αποκαλύπτει ότι χρησιμοποιεί σ’ αυτά κάποιο “μυστικό νερό από λαχανικά”, και ζητάει από τους φαν της να μαντέψουν ποιο είναι το λαχανικό!

H Cardi B αγαπάει τις DIY μάσκες μαλλιών, από υλικά που βρίσκει στην κουζίνας της. Στο παρελθόν, μάλιστα, έχει αποκαλύψει ότι χρησιμοποιεί καστορέλαιο, λάδι καρύδας, ελαιόλαδο και λάδι argan ως θεραπείες μαλλιών, οπότε το μυστικό συστατικό του νερού αυτού… είναι ένα από τα παραπάνω.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα