Η Ariana Grande είναι αποκαλυπτική με την αγαπημένη της τεχνική eyeliner
Credit: arianagrande/instagram

Ανέκαθεν, το signature look της Ariana Grande είναι μία ψηλή αλογοουρά και το χαρακτηριστικό της winged eyeliner. Βέβαια, από τότε που λάνσαρε το δικό της makeup brand r.e.m. beauty, συνειδητοποιήσαμε μέσω των tutorial της, ότι η Ariana αγαπάει πολύ το μακιγιάζ και δεν φοβάται να πειραματιστεί με αυτό.

Σε μία πρόσφατη ανάρτηση της στο TikTok, η ίδια με χιουμοριστικό τρόπο, δείχνει πόσο αβίαστα δημιουργεί το cat-eye liner της. Σχολιάζει χαρακτηριστικά: “Μου ζητήθηκε λοιπόν να δείξω την τεχνική του eyeliner μου. Δεν ξέρω αν είναι καλή τεχνική, δεν υποσχέθηκα κάτι τέτοιο. Για να είμαι ειλικρινής, έτσι κάνω το eyeliner. Απλά το κάνω και ό,τι βγει. Φοβάμαι…”

@arianagrande performing my “signature eyeliner technique” with @r.e.m. beauty for @selfridgesbeauty ♬ original sound – arianagrande

Είναι αρκετά ανακουφιστικό να ακούμε ότι ακόμη και η Ariana φοβάται εκείνη τη στιγμή, λίγο πριν τραβήξει την γραμμή του eyeliner. Ταυτιστήκατε;

Ουσιαστικά το τρικ της Grande για πετυχημένο cat eye κάθε φορά είναι, ότι ξεκινάει από την έξω πλευρά του βλεφάρου, δημιουργώντας το φτερό, και έπειτα χρησιμοποιώντας το δάχτυλο της, τελειοποιεί τη γραμμή.

Τονίζει πως είναι σύνηθες το ένα μάτι να βγαίνει κάπως διαφορετικό από το άλλο, και εξηγεί: “Woah, διαφορετική ατμόσφαιρα σε αυτή την πλευρά. Μια φορά πήγε καλά και αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος, το άλλο μου μάτι πάει προς άλλο μέρος”.

Όπως και να έχει το look της αυτό της ταιριάζει απίστευτα και δίνουμε like για την αμεσότητά της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα