Η Andie MacDowell απολαμβάνει το γκρι χρώμα στα μαλλιά της
photo by instagram/preventionmag

Πριν λίγους μήνες είδαμε την Andie MacDowell να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με τις φυσικές γκρίζες ρίζες της, οι οποίες όμως δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα της καραντίνας, αλλά και ο τρόπος της να εκφράσει τη γνώμη της για τα γνωστά στερεότυπα. Η υπέροχη ηθοποιός επισκέφθηκε το show της Drew Barrymore και αποκάλυψε τα πάντα σχετικά με την αλλαγή αυτή. 

“Δεν ξέρω τι θα συμβεί σε πέντε χρόνια, ίσως ξαναβάψω τα μαλλιά μου, αλλά για τώρα τα απολαμβάνω πολύ”, είπε η 62χρονη σταρ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πειραματιστεί ξανά με το χρώμα των μαλλιών της.

Η ίδια πάντως υποστηρίζει ξανά και ξανά ότι παρόλο που το συναίσθημα της απελευθέρωσης από τα κοινωνικά ήταν λυτρωτικό, χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια για να πάρει μια τέτοια απόφαση, αφήνοντας τις γκρι ρίζες της σε κοινή θέα. Σπουδαίο ρόλο σ’ αυτή της την απόφαση έπαιξαν οι κόρες της, οι οποίες της έλεγαν πόσο badass φαίνεται με τα μισά μαλλιά άβαφτα και τις φυσικές γκρι ρίζες της να έχουν ξεπροβάλει. Αυτό το συναίσθημα λοιπόν της άρεσε και έτσι αποφάσισε να γίνει ο πιο badass εαυτός της και να διασκεδάσει με το νέο της look.

“Δεν αισθάνομαι ότι αφήνω τον εαυτό μου. Πιστεύω όμως πως οι γυναίκες έχουν κουραστεί με την ιδέα ότι δεν μπορούν να μεγαλώνουν και να είναι όμορφες… οι άντρες μεγαλώνουν και συνεχίζουμε να τους αγαπάμε. Θέλω να είμαι έτσι, να μεγαλώνω χωρίς να ταλαιπωρούμαι για να θεωρούμαι όμορφη… Η ιδέα του ότι οι άντρες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν μεγαλώνοντας και να είναι οκ, ενώ οι γυναίκες όχι, είναι λάθος”, δήλωσε η ηθοποιός στο show της Drew Barrymore, δείχνοντας την αγάπη για τον εαυτό της και περνώντας το μήνυμα ότι κάθε γυναίκα που μεγαλώνει είναι πανέμορφη χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει τίποτα πάνω της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα