Η 56χρονη Paulina Porizkova δήλωσε ότι δεν έχει δοκιμάσει ποτέ botox και fillers κι έχει μια θεωρία για όλο αυτό!
photo by instagram/paulinaporizkova

Η Paulina Porizkova δήλωσε πρόσφατα στο instagram της ότι δεν έχει δοκιμάσει ποτέ botox και fillers, αφού θέλει να απολαύσει τις στιγμές που μεγαλώνει. Το επιτυχημένο μοντέλο δεν πιστεύει στην αντιγήρανση και δηλώνει με υπερηφάνεια ότι δεν είναι στο πρόγραμμα της να σταματήσει τη φυσική εξέλιξη του οργανισμού της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

«Θέλω να εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα μπορώ αυτά που μου δόθηκαν», μοιράστηκε η ίδια με τους followers της, μιλώντας για το πώς βλέπει την καλή πλευρά σε όσα παρατηρεί ότι αλλάζουν σε αυτή με την πάροδο του χρόνου. Τη φωτογραφία και τα λόγια της συνόδευσε με μια σειρά hashtags, κάτι που αγαπά να κάνει, βασισμένα στο μήνυμα που πιστεύει και θέλει να μεταδώσει: #καθόλουbotox, #καθόλουfillers, #καθόλουπαρεμβάσεις, #καθόλουφίλτρο, #καθόλουντροπή, #proaging. Η ανταπόκριση των followers της ήταν πολύ μεγάλη.

Επίσης, η Paulina, υποστηρίζοντας την άποψη της για την αντιγήρανση, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram που ήταν γυμνή στο μπάνιο της, γράφοντας στα hashtag ότι το σεξαπίλ δεν έχει ημερομηνία λήξης. Η τολμηρή της κίνηση είχε σκοπό να καταρρίψει την άποψη ότι μια γυναίκα είναι σέξι σε κάθε ηλικία. Παράλληλα, σχολίασε το γεγονός ότι παρατήρησε πως όσο μεγάλωνε, δεχόταν αυστηρή κριτική όταν φαινόταν περισσότερο η επιδερμίδα της συγκριτικά με όταν ήταν νέα. Η ίδια όμως φαίνεται ότι έχει πίστη στον εαυτό της και τις αξίες της…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα