Είναι αυτά τα φυσικά μαλλιά της Jessica Biel;
instagram.com/jessicabiel

Απ’ ότι φαίνεται η Jessica Biel είναι πολύ καλή στο να κρύβει μυστικά από το κοινό της. Για παράδειγμα, όταν γέννησε το δεύτερο παιδί της με τον Justin Timberlake το καλοκαίρι του 2020 και κανείς δεν το ήξερε μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα στο Instagram.

Πριν μερικές μέρες η ηθοποιός ανέβασε μια selfie με πολύ ωραία, σπαστά, μακριά μαλλιά. Κρίνοντας από την μορφή που έχουν οι μπούκλες, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι είναι τα φυσικά της.

Αν αυτό ισχύει, είναι κάτι που έχει κρύψει πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια, μιας και η εμφάνισή της συνήθως χαρακτηρίζεται από ίσια μαλλιά σε τόνους του ξανθού, και μερικές φορές έχει χαλαρές μπούκλες.

Εντωμεταξύ, στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στην οποία είναι πολύ όμορφη, φυσική και πολύ χαμογελαστή, έχει γράψει: “That’s why her hair is so big… it’s full of secrets.” (“Γι’ αυτό έχουν τόσο όγκο τα μαλλιά της, είναι γεμάτα μυστικά”) μια ατάκα από την ταινία Mean Girls.

Στην εν λόγω φωτογραφία, στο μεταξύ, ένα από τα σχόλια από την φίλη της, την ηθοποιό Melanie Lynskey, αναφέρει: “You better not have been wearing your stunt wig without me” (“Ελπίζω να μην φορούσες την περούκα σου χωρίς εμένα”).

Ομολογουμένως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να οφείλεται σε περμανάντ, ή πολύ απλά να είναι περούκα!

Σε κάθε περίπτωση μας αρέσει πολύ! Εσάς;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα