Δε θα πιστέψετε τι δήλωσε η Britney για το μακιγιάζ!
@businessinsider.com

Η πριγκίπισσα της pop, Britney Spears, μοιράζετε κάθε λεπτομέρεια της ζωής της με τους 40 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

Τους τελευταίους μήνες, έχει γίνει ακόμα πιο διαχυτική, αφού απελευθερώθηκε από την υποχρεωτική κηδεμονία του πατέρα της. Πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσε πως περιμένει και το τρίτο της παιδί με τον σύντροφό της, Sam Asghari.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ, παλαιότερα είχε αναφέρει πως δεν είναι κάτι που την απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς πάντα αφηνόταν στα χέρια της ομάδας της, αλλά τώρα αυτό έχει πλέον αλλάξει. Μοιράστηκε ένα μακροσκελές κείμενο στο instagram, όπου αναλύει το bullying που είχε λάβει στο παρελθόν από τα media στις προηγούμενες εγκυμοσύνες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μακιγιάζ, γράφοντας τα εξής: «Ποτέ δεν τρελαινόμουν για μακιγιάζ, πάντα λάμβανα άπειρα κραγιόν από αρκετά brands… Δεν ένιωθα κάποια χαρά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, αυτό άλλαξε! Δεν περίμενα να το πω αλλά είμαι εθισμένη στο μακιγιάζ! Σε μια κλίμακα από το 1 εως το 10, είμαι περίπου στο 5. Το να είσαι στο σπίτι και να προσέχεις τα παιδιά σου, μακριά από τους ανθρώπους που είχαν την απόλυτη επιμέλεια σε μαλλιά και μακιγιάζ…»

Λίγο ή πολύ λοιπόν αναφέρει πως θέλει απλά να είναι ο εαυτός της και συνειδητοποιεί, τελικά, πως είναι χρήσιμο να αγαπάς το μακιγιάζ. Κλείνοντας, ευχαριστεί ένα άλλο pop είδωλο, την Ariana Grande. Η Grande έστειλε δώρο στην Britney, τη δεύτερη συλλογή μακιγιάζ της εταιρείας της, r.e.m. beauty και φαίνεται πως χάρηκε γι’ αυτό.

Λέτε να είναι τόσο φανταστικά τα προϊόντα της -συγκεκριμένα οι σκιές ματιών- που μετέτρεψαν την Britney σε makeup junkie;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα