Αυτό είναι το αντηλιακό που αγαπούν Kendall Jenner και Brooke Shields
photo by instagram.com/kennyjeener/

Τόσο η Brooke Shields όσο και η Kendall Jenner είναι γνωστές για τα δερματικά προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν, αλλά βιώνουν και στο παρόν, για αυτό θεωρούν τη αντηλιακή προστασία απαράβατο βήμα στη skincare routine τους.

Η EltaMD’s UV Clear sunscreen αποτελεί το go-to προϊόν για αυτές στη συγκεκριμένη περίπτωση. Μάλιστα, η Brooke Shields αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με ακτινική κεράτωση, δηλαδή με την πιο κοινή μορφή βλάβης του δέρματος από την έκθεση στις ακτίνες UV, καθώς δεν φορούσε ποτέ αντηλιακό.  Τώρα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής της ρουτίνας. “Δεν φορούσα αντηλιακό όταν ήμουν νέα, ενώ τώρα φοράω κάθε μέρα, ακόμα και τον χειμώνα”, είπε η ίδια σε μια συνέντευξη της.


“Χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό αυτή τη σειρά αντηλιακών. Την τοποθετώ το πρωί και μια φορά μέσα στη μέρα, καθώς και μαζί με το μεικαπ μου”, δήλωσε η Kendall Jenner που είχε ταλαιπωρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από ακμή και έτσι έχτισε μια σωστή ρουτίνα περιποίησης. Αναμειγνύει το συγκεκριμένο αντηλιακό με το SkinCeuticals’ C E Ferulic Serum, δημιουργώντας τον τέλειο συνδυασμό που έχει ανάγκη η επιδερμίδα της.

Άλλη μια celebrity που λατρεύει το προϊόν αυτό είναι η κολλητή της Kendall Jenner, Hailey Bieber, αφού είπε χαρακτηριστικά ότι δεν φεύγει από το σπίτι χωρίς να βάλει την tinted μορφή της αντηλιακής καθώς τόνισε ότι “πολλές αντηλιακές μου προκαλούν ακμή, ενώ αυτή καθόλου”.

Αποδοτική, approved από αγαπημένες celebrities και ιδανική για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις. Τι ζητάτε εσείς από μια αντηλιακή;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα