Άλλη μία star λανσάρει το δικό της skincare brand
instagram.com/theoutset

Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πάταγο οι skincare σειρές, που λανσάρουν celebrities. Θυμίζει λίγο την δεκαετία του ’90, όπου όλοι οι τραγουδιστές και τραγουδίστριες έβγαζαν τότε το δικό τους άρωμα. Τώρα, αυτό το trend είναι πιο περίπλοκο, μιας και τα προϊόντα skincare χρειάζονται αρκετή μελέτη, επαγγελματίες χημικούς και εξειδικευμένους ειδικούς στο κομμάτι της επιστήμης του δέρματος και τον συνδυασμό των συστατικών, για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Το θετικό όμως, είναι ότι οι celebrities μπορούν να διαθέσουν τα χρηματικά ποσά που χρειάζεται μια σωστή παραγωγή προϊόντων, οπότε οι πιθανότητες για ένα τέλειο αποτέλεσμα είναι πολλές.

Βέβαια, πολλές φορές οι celebrities λένε ότι χρησιμοποιούν μόνο τα δικά τους προϊόντα για το αποτέλεσμα της αψεγάδιαστης επιδερμίδα τους, αλλά στην πραγματικότητα η βοήθεια των γιατρών είναι σημαντικότατη και δεν την αναφέρουν ποτέ. Αυτό δημιουργεί μια κάποια λανθασμένη εικόνα για την εταιρία τους.

Πράγματι, είναι πολλές οι εταιρείες των celebrities, από την πολύ αγαπημένη Fenty της Rihanna, Haus Laboratories της Lady Gaga, JLo Beauty, Keys Soulcare της Alicia Keys, Honest Beauty της Jessica Alba, Pleasing του Harry Styles, r.e.m. beauty της Ariana Grande, και με δεκάδες ακόμα, που έχουν ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Μία νέα άφιξη στις παρέες αυτές είναι και η Outset Skincare της Scarlett Johansson και της Kate Foster.

Όπως δήλωσε η Scarlett: “Έχω υπάρξει το πρόσωπο πολλών πολυτελών εταιρειών στην καριέρα μου και ήταν υπέροχες εμπειρίες, αλλά, πώς να το πω; Υποθέτω ότι πάντα ένιωθα ότι έπαιζα έναν χαρακτήρα σ’ αυτές τις καμπάνιες και ήθελα να δημιουργήσω και να εκπροσωπήσω μια εταιρεία που με χαρακτηρίζει πραγματικά”.

Η εταιρεία της φαίνεται πως θα δώσει βάση στην φυσική ομορφιά, μια απλή skincare ρουτίνα χωρίς πολλά βήματα και μια επιστροφή στα βασικά. Κρίνοντας από τις λίγες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής, το packaging είναι αρκετά μίνιμαλ σε τόνους του λευκού, με γαλάζια γράμματα.

Μάλιστα, ο λογαριασμός στο Instagram έχει πάνω από 55 χιλιάδες ακολούθους και το επίσημο λανσάρισμα έγινε την 1η Μαρτίου.

Εμείς αναμένουμε να δούμε και να δοκιμάσουμε τα προϊόντα. Εσείς θα τα αναζητήσετε;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα