Αυτό είναι το μυστικό της Kim Kardashian για body contouring!
Credit: Kim Kardashian/Instagram

Το αποκάλυψε η ίδια η KimK σε ένα επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians: “Νιώθεις ότι κάνεις κοιλιακούς, αλλά δεν κάνεις“, είπε ενώ η κάμερα κατέγραφε βήμα βήμα τη διαδικασία που συνέβαλε σημαντικά στη σμίλευση της σιλουέτας της – aka το μηχάνημα EMSCULPT NEO της πρωτοπόρου αμερικανικής εταιρείας BTL Aesthetics, που μόλις ήρθε και στην Ελλάδα. Τόσο πολύ, μάλιστα, ενθουσιάστηκε με τα αποτελέσματα, που αγόρασε το μηχάνημα ώστε να μπορεί να κάνει τις συνεδρίες στο σπίτι της!

Η Kim Kardashian κάνει EMSCULPT στο Keeping Up With The Kardashians, Photo via E!News

Το EMSCULPT NEO είναι μια πρωτοποριακή, μη επεμβατική θεραπεία που αλλάζει τα δεδομένα στη γλυπτική σώματος. Βασισμένο σε περισσότερες από 30 ακαδημαϊκές αξιολογήσεις, αποτελεί μία νέα προσέγγιση στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, καθώς εισάγει την επαναστατική 2 σε 1 τεχνολογία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που εστιάζει τόσο στους μύες όσο και στο λίπος αλλά και το δέρμα. Είναι το μοναδικό μηχάνημα με κλινικές μελέτες και πιστοποιήσεις FDA και Medical CE, το οποίο δίνει εγγυημένα αποτελέσματα- δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το επιλέγουν και άλλες απαιτητικές stars του Hollywood, ανάμεσά τους η JLo και η Megan Fox. 

Πώς λειτουργεί: Μέσα στα 30 λεπτά που διαρκεί η κάθε συνεδρία, το EMSCULPT NEO πραγματοποιεί 20.000 μυϊκές συσπάσεις στον ασθενή επιτυγχάνοντας μείωση του υποδόριου κοιλιακού λίπους κατά 30%, αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 25%, μείωση πόντων στη μέση κατά 5.9 εκατοστά, μείωση του κοιλιακού διαχωρισμού κατά 19%.

Χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες χειρολαβές, προσφέρει απόλυτα εξατομικευμένες θεραπείες για έως και 9 περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, τα χέρια, τα πόδια ή το εσωτερικό των μηρών, αποτελώντας την πρώτη και μοναδική συσκευή που καταπολεμά το λίπος, χτίζει τους μύες αλλά και συσφίγγει το δέρμα – και όλα αυτά μέσα σε 4 μόλις συνεδρίες! Το EMSCULPT NEO έχει μακροχρόνια αποτελέσματα και είναι ιδανικό για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να γυμναστούν, ενώ ακόμα και μία μικρή συντήρηση αρκεί για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα για πάντα.

Note: Το EMSCULPT NEO by BTL Aesthetics είναι ένα super πρωτοποριακό, super premium μηχάνημα για τη σμίλευση του σώματος, διαθέσιμο αποκλειστικά σε 4 μόνο γιατρούς (πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους) σε όλη την Ελλάδα – όλες τις πληροφορίες θα τις βρείτε εδώ. Ο,τιδήποτε άλλο υπόσχεται αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι το αυθεντικό EMSCULPT NEO και υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει προβλήματα στο σώμα σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα