Μπορείτε να αντικαταστήσετε την ενυδατική με το αντηλιακό το καλοκαίρι; Σας δίνουμε την απάντηση

Η ζέστη του καλοκαιριού μας κάνει όλους να μην θέλουμε να κάνουμε πολλά-πολλά όσον αφορά στην ομορφιά. Το βαρύ μακιγιάζ είναι no no, το ίδιο και το πιστολάκι. Τι γίνεται όμως με την περιποίηση του δέρματός μας; Σας έχουμε πει πολλές φορές πως η ενυδάτωση είναι απαραίτητη καθημερινά, ενώ μην σας περνάει καν από το μυαλό σαν σκέψη να μην φορέσετε αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η ερώτηση που προκύπτει είναι η εξής: Πόσα προϊόντα πια πρέπει να βάζετε στο πρόσωπό σας; Μπορείτε άραγε να αποφύγετε ένα βήμα και να αντικαταστήσετε για τις διακοπές την ενυδατική σας με το αντηλιακό;

Η απάντηση είναι ναι, καθώς πλέον οι περισσότερες αντηλιακές κρέμες έχουν στη σύνθεσή τους ενυδατικά συστατικά. Αν σας απασχολεί και η αντιγήρανση, μπορείτε να επιλέξετε μία που φροντίζει και αυτό, ενώ αντίστοιχα υπάρχουν πολλές αντηλιακές που αποτρέπουν τις πανάδες ή τα σπυράκια και άλλες που περιέχουν χρώμα για κάλυψη.

Οπότε όχι, δεν χρειάζεται να κουβαλάτε και κρέμα ημέρας στο νεσεσέρ των διακοπών σας, απλώς επιλέξτε την ιδανική αντηλιακή για εσάς.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: Τα δύο must-have προϊόντα που δεν αποχωρίζεται το καλοκαίρι

Macaron Buns: Αυτό είναι το χτένισμα που λατρεύουν οι γαλλίδες φέτος το καλοκαίρι

Shower Time: 5+1 μυρωδάτα αφρόλουτρα που πρέπει να βάλετε στη βαλίτσα των διακοπών

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram