Τo micro-concealing έρχεται ξανά στο προσκήνιο και γίνεται must

Αν δεν ξέρετε τι είναι το micro-concealing, ώρα να το μάθετε και φυσικά να το υιοθετήσετε. Είναι γνωστό προ πολλού για τη φίνα κι αψεγάδιαστη τοποθέτησή του. Μια εναλλακτική διαχείριση του να καλυφθούν ατέλειες της επιδερμίδας τοπικά. Χωρίς να φορτώσετε το πρόσωπο με φουλ makeup και πετυχαίνοντας με 2-3 κινήσεις το πιο φυσικό εφέ της πιο αλαβάστρινης όψης.

Με λίγα κι απλά λόγια "το micro-concealing είναι η τελειότερη τεχνική που χρησιμοποιείται για την ακριβή απόκρυψη ατελειών ή μελάγχρωσης χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα προϊόντος και ένα πινέλο" μας λέει η φίλη makeup artist Ελενα Χατζηνικολίδου και τονίζει χαρακτηριστικά: "Δοκιμάστε το χρησιμοποιώντας ένα λεπτό -συνθετικό- πινέλο μακιγιάζ (γιατί η φυσική τρίχα "εξαφανίζει" το προϊόν) τοποθετήστε το απαλά σε μικρές κουκκίδες στα σημεία που θέλετε και χρειάζεστε κάλυψη και απλώστε το  ασκώντας όσο το δυνατόν λιγότερη πίεση στο πινέλο."

tip για tip

Η αλλιώτικη τεχνική τελειοποιείται εάν μετά την τοποθέτηση και την εφαρμογή με το πινέλο, ταμπονάρετε απαλά με το δάχτυλο.

“Το micro-concealing δίνει ένα υπέροχο φυσικό και φρέσκο look, μόνο που θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην απόχρωση του concealer που θα χρησιμοποιήσετε, επιλέγοντας μία κοντινή με την επιδερμίδα σας” τονίζει η makeup artist.

 Επιλέξτε concealer, ανάμεσα σε μερικά αγαπημένα.

Nars, Radiant Creamy Concealer (αποκλειστικά στα Sephora)

Mon Reve, Impeccable Concealer

Kiko Milano, SKin Tone Concealer

Benefit, Boi-Ing Cakeless Concealer (αποκλειστικά στα Sephora)

Korres, Corrective Stick Concealer

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα