Τα τελειότερα φρύδια είναι αυτά που τονίζουν κι αναδεικνύουν το βλέμμα σας

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι μια μεγάλη ιστορία και η πιο σημαντική όλων στο θέμα πρόσωπο. Από μόνα τους τονίζουν κι αναδεικνύουν το βλέμμα. Αρκεί να έχουν μια ισορροπία και συμμετρία σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Γι’ αυτό κι όταν αλλάζει το σχήμα η ισορροπία τους διαταράσσεται, με αποτέλεσμα το look να μην είναι και τόσο κολακευτικό.

Το να πετύχετε εξ αρχής τα τέλεια και σωστά φρύδια θέλει ειδικό. Τα brow bars πια στα καταστήματα καλλυντικών προσφέρουν συμβουλές που θα σας οδηγήσουν στο απόλυτα τέλειο σχήμα.

Στο μεταξύ, το να τονίζετε και να γεμίζετε τα φρύδια σας θέλει χειρισμό κι εξάσκηση. Να προτιμάτε και να επιμένετε φυσικά. Ακολουθήστε τη γραμμή τους. Και λάβετε υπόψη το χρώμα τους να εναρμονίζεται με το χρώμα των μαλλιών σας.

Αναζητήστε προϊόντα φρυδιών, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μολύβι, σκιά,  μάσκαρα, ή και πομάδα, κάθε προϊόν φρυδιών είναι ικανότατο να γεμίσει κενά, να διορθώσει ατέλειες και σχήμα και πάνω απ’ όλα να τονίσει τη γραμμή που ορίζει το βλέμμα σας.

Συγκέντρωσα εδώ μερικά από τα ωραιότερα προϊόντα φρυδιών. Η επιλογή είναι δική σας.

Benefit, POWmade Brow Pomade (Sephora)

Anastasia Beverly Hills, Brow Wiz (Sephora)

 

Smashbox, Brow Tech To Go

Maybelline, Mascara Brow Drama

Kiko Milano, Eyebrow Microblading Pen

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα