Το Beauty video που μας έκανε να δακρύσουμε
Η εξομολόγηση της Cassandra

Τα προβλήματα της επιδερμίδας συχνά δεν είναι σοβαρά, σοβαρά με την έννοια οτι μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για τη ζωή μας. Είναι κυρίως αισθητικά προβλήματα και θέματα που πολύ εύκολα κάποιος θα μπορούσε να προσπεράσει ως, μικρά αφού στην ουσία δεν επηρεάζουν τη σωματική μας υγεία. Επηρεάζουν όμως την ψυχολογία μας. Μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τη ζωή γενικότερα. Μπορούν να μας κάνουν δυστυχισμένους.

Η ακμή για πολλές γυναίκες και άνδρες είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Είναι μια πάθηση δύσκολη και επίμονη που επανέρχεται και δεν υπάρχει ακριβώς 100% θεραπεία. Πολλά προϊόντα του εμπορίου δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την ακμή και ακόμα λιγότερα να την καλύψουν. Όχι όμως η Vichy. Στη γκάμα της υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα για επιδερμίδες με ακμή αλλά και άλλα σοβαρά δερματικά προβλήματα. Προϊόντα που έχουν σαν στόχο να καμουφλάρουν το πρόβλημα αποτελεσματικά και να αναπτερώσουν το ηθικό μας.

Οι ειδικοί της Vichy και η μάρκα, δίνουν τεράστια βαρύτητα στη δημιουργία τέτοιων, εξειδικευμένων προϊόντων που θα καμουφλάρουν αλλά και θα βοηθήσουν την επιδερμίδα μας να παραμείνει υγιής και θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα: «Όλοι μας έχουμε κάτι να καλύψουμε. Ας το αποκαλύψουμε όλοι μαζί». Η καμπάνια της Vichy καλεί γυναίκες και άνδρες να μοιραστούν με τον κόσμο το δερματικό τους πρόβλημα, να βγάλουν το μέικαπ και να γίνουν η φωνή χιλιάδων άλλων που μοιράζονται το ίδιο θέμα. Στο κανάλι της Vichy στο youtube (δείτε το εδώ) ο κάθε ένας μας μπορεί να μοιραστεί το πρόβλημά του, να βγάλει το μέικαπ και να υψώσει τη φωνή του. Για κάθε ένα video μάλιστα, η Vichy θα δωρίζει ένα δολάριο στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Look Good, Feel Better.

Cassandra-Story vichy camo confessions

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 video online και εκείνο που μας έκανε να σκουπίσουμε τα μάτια μας ήταν η εξομολόγηση της Cassandra με το τεράστιο πρόβλημα ακμής που την έκανε να περάσει δραματικά στο σχολείο αλλά τη βοήθησε να γίνει δυνατή και να ακολουθήσει τα όνειρά της. Δείτε το παρακάτω (ετοιμάστε τα χαρτομάντηλα) και φυσικά και τα υπόλοιπα 2 video.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα