Το πρώτο γυναικείο brand ομορφιάς που έγινε χορηγός της F1
brand ομορφιάς που χορηγεί την F1
Credit: @lolalovinfosse / Instagram

Υπάρχουν ορισμένες συνεργασίες στον χώρο της ομορφιάς που κατά καιρούς μας ενθουσιάζουν. Αλλά αυτή τη φορά πραγματικά χαρήκαμε μαθαίνοντας ότι η εταιρία Charlotte Tilbury συνεργάζεται με τη Formula 1 – ένα από τα πιο ανδροκρατούμενα σπορ στον κόσμο. Αυτή η χορηγία αποδεικνύει στον αθλητικό κόσμο ότι η βιομηχανία της ομορφιάς μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Όσο για το συγκεκριμένο brand, αποτελεί το πρώτο ever που ιδρύθηκε από γυναίκα και χορηγεί ένα όχημα της Formula 1.

Και όχι μόνο αυτό. Η μάρκα Charlotte Tilbury έγινε επίσης επίσημος συνεργάτης της Ακαδημίας F1. Η συγκεκριμένη Ακαδημία στοχεύει στην ανάπτυξη και προετοιμασία των γυναικών οδηγών F1. Αυτή η κίνηση ανοίγει νέες πόρτες ενθαρρύνοντας τις νέες γενιές γυναικών και τα όνειρά τους.

Τι ανέφερε η Tilbury

“Η ενδυνάμωση και η τόνωση της αυτοπεποίθησης ήταν πάντα η αποστολή μου” ανέφερε η Charlotte Tilbury MBE, Πρόεδρος, Πρόεδρος, CCO και ιδρύτρια της ομώνυμης μάρκας. “Είμαι ενθουσιασμένη που είμαστε η πρώτη εταιρεία ομορφιάς η οποία υποστηρίζει αυτές τις δυναμικές οδηγούς μέσω της συνεργασίας μας με την Ακαδημία F1®. Στηρίζουμε με περηφάνια τις απίστευτες νέες γυναίκες που ξεχωρίζουν στον γρήγορο κόσμο της Formula 1” είπε χαρακτηριστικά.

Το αυτοκίνητο της F1

Έχει το εμβληματικό σχέδιο των χειλιών και του κραγιόν, δηλώνοντας εμμέσως ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν ‘αγκαλιάζετε’ τη γυναικεία σας φύση. Θα είναι γνωστό ως το αυτοκίνητο ‘Charlotte Tilbury operated by Rodin’, με το λογότυπο, το κράνος και την αγωνιστική στολή να ταιριάζουν με το brand. Το αυτοκίνητο θα περιέχει ακόμα το μάντρα της Charlotte ‘Makeup Your Destiny!’ για να μεταδίδει το μήνυμα ότι ο καθένας μπορεί να πετύχει τα όνειρά του.

Το αυτοκίνητο θα οδηγηθεί από τη 18χρονη ανερχόμενη αστέρα Lola Lovinfosse. Γεννημένη στη Γαλλία, η Lola αγωνίζεται από το 2018, και θα αγωνιστεί στη σεζόν της Ακαδημίας F1 του 2024 για πρώτη φορά στις αρχές του Μαρτίου 2024. You go, girl!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα