Θέλετε να είστε ένα βήμα μπροστά από τη μόδα; Αυτό θα είναι το χρώμα του 2024, σύμφωνα με το Pantone
τάσεις χρώμα 2024
Credits: @pantone / Instagram

Αυτή η ζεστή απόχρωση είναι εξαιρετικά κολακευτική στο καθημερινό μακιγιάζ, την γκαρνταρόμπα, ενώ θα κυριαρχήσει ακόμη και στην εσωτερική διακόσμηση. (Και πιθανότατα υπάρχει ήδη στο νεσεσέρ του μακιγιάζ σας.)

Όπως κάθε χρόνο, το Ινστιτούτο χρωματολογίας Pantone ανακηρύσσει “Το Χρώμα της Χρονιάς”, που καθορίζει τις τάσεις στη μόδα, την ομορφιά και το μακιγιάζ, αλλά και τη διακόσμηση. Το 2023 ήταν η χρονιά του Magenta, το 2022 ήταν το ανοιχτό μοβ, και το 2021 ήταν δύο: Το γκρι και το φωτεινό κίτρινο. Φέτος, η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς του 2024, και είναι κάτι διαφορετικό.

Αφού έλαβαν υπόψιν τους τις Εβδομάδες Μόδας, τις τάσεις της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, και τις εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί, οι ειδικοί του Pantone κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Peach Fuzz (φωτεινό ροδακινί) θα είναι το κυρίαρχο χρώμα του 2024. 

Η Leatrice Eisman, Διευθύντρια του Ινστιτούτου, δήλωσε: “Επιλέξαμε ένα χρώμα που εκπέμπει ζεστασιά και σύγχρονη κομψότητα. Μια απόχρωση που γεφυρώνει το μοντέρνο και το διαχρονικό.”

H ζεστή απόχρωση Peach Fuzz είναι εξαιρετικά κολακευτική τόσο στο καθημερινό μακιγιάζ όσο και στην γκαρνταρόμπα σας.

Οι αποχρώσεις του ροδακινί αποτελούν δημοφιλείς επιλογές για το καθημερινό μακιγιάζ. Πιθανότατα να έχετε κι εσείς ένα ροδακινί ρουζ ή ένα ροδακινί γκλος στην τσάντα σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα