Τα Lagoon Nails “φέρνουν” την ομορφιά του ωκεανού στα χέρια σας
Credit: heluviee/Instagram

Οι διακοπές στη θάλασσα κοιτώντας το απέραντο γαλάζιο είναι το όνειρο κάθε καλοκαιριού. Ωστόσο αν τα σχέδιά σας δεν περιλαμβάνουν βουτιές στην παραλία ή ακόμα αργούν πολύ, μπορείτε να υιοθετήσετε την ατμόσφαιρα της εποχής… στα νύχια σας.

Οι τελευταίες τάσεις στα νύχια είναι ένας εντυπωσιακός τρόπος που ενσωματώνονται οι αποχρώσεις του τιρκουάζ ή του μπλε-πράσινου. Τα lagoon nails είναι συμπαγή χρώματα, στα οποία προστίθενται κυματισμοί του νερού με λάμψη και υφή.

Rainbow Fish Nails

Η τολμηρή χρήση βερνικιού χρωμίου και η προσθήκη κυματιστών αφηρημένων γραμμών μας θυμίζουν τα κύματα της θάλασσας.

Moody Metallics Nails

Ένα μονόχρωμο μανικιούρ δεν αποτυγχάνει ποτέ, εάν η προσθήκη χρωμίου σε ένα κλασικό χρώμα προσθέτει μια πιο δροσερή πινελιά. Δοκιμάστε μια μπλε, τιρκουάζ ή πράσινη βάση συν χρώμιο για να επιτύχετε αυτή την υπέροχη λαμπερή εμφάνιση. 

Velvet Lagoon Nails

Ενσωματώστε δύο τάσεις με αυτό το λουκ στα νύχια – lagoon nails και velvet nails. Για να πετύχετε το τελευταίο, απλά χρησιμοποιήστε αστραφτερό, ημιμεταλλικό βερνίκι. Μοιάζει σαν βελούδο στο φως.

Ολογραφικά νύχια χρωμίου

Για να πετύχετε αυτήν την ολογραφική απόχρωση χρωμίου επιλέξτε ένα σκούρο τιρκουάζ. Φαίνεται εκπληκτικό στα νύχια σας.

Διπλά Μπλε Νύχια

Ένας άλλος τρόπος για να μοιάζουν τα νύχια σε λιμνοθάλασσα είναι αλλάζοντας το βερνίκι σε κάθε νύχι. Εφαρμόστε μια συμπαγή, γαλάζια απόχρωση σε μερικά νύχια και ένα έντονο βερνίκι glitter σε άλλα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα