Ό,τι νέο ξεχωρίσαμε από τον κόσμο της ομορφιάς για την εβδομάδα που πέρασε

Κάθε νέα άφιξη που απασχολεί την καθημερινότητα στον κόσμο της ομορφιάς, κάθε beauty λανσάρισμα που φτάνει στα γραφεία του InStyle κι έχει αλλιώτικο ενδιαφέρον και κάθε νέα παρατήρηση στις ψηφιακές γειτονιές – για μακιγιάζ, νύχια, μαλλιά, περιποίηση, άρωμα κ.α. – (θα) τα διαβάζετε – συνήθως Κυριακές – εδώ!

O hair artist & colorist Νικόλας Βιλλιώτης είναι ο νέος L’Oreal Pro Creator

Για περισσότερα από 110 χρόνια, η L’Oréal Professionnel συνεργάζεται και συν-δημιουργεί με τους κορυφαίους hair artists στον κόσμο. Έτσι, με 28 χρόνια πορείας στον κομμωτικό χώρο, ο Νικόλας Βιλλιώτης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και πιο επιδραστικούς Έλληνες κομμωτές κι ήταν αναμενόμενη αυτή η συνεργασία.

Μέσα από την εμπειρία και το expertise που τον χαρακτηρίζουν, ο Νικόλας από το νέο του ρόλο ως L’Oreal Pro Creator, θα συμβάλλει στην προβολή και προώθηση της εικόνας και του περιεχόμενου της μάρκας, ενώ θα μοιράζεται πολύτιμα tips για την προσωποποιημένη εμπειρία μέσα στο κομμωτήριο, με καταναλωτές και κομμωτές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ηγέτιδας επαγγελματικής μάρκας. Μέσα από τη συνεργασία με τη L’Oréal Professionnel και το ρόλο μου ως #LOREALPRO Creator, θα έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε για τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά και για καινοτόμα προϊόντα και τεχνικές, κυρίως όμως θα αναδείξουμε την αξία της επαγγελματικής περιποίησης και το ρόλο του κομμωτή ως απόλυτου expert ομορφιάς για τη γυναίκα. Οι γυναίκες αγαπούν τα όμορφα μαλλιά και αναζητούν συνεχώς νέα trends και εξεζητημένες τεχνικές, που χαρίζουν ένα φυσικό, προσωποποιημένο αποτέλεσμα. Αυτά όλα απαιτούν μια σημαντική εξειδίκευση που μόνο ένας κομμωτής μπορεί να προσφέρει», δηλώνει ο Νικόλας Βιλλιώτης.

Ο Νικόλας Βιλλιώτης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από το χώρο του κομμωτήριου και στη συνέχεια εργάστηκε στο χώρο της μόδας και των περιοδικών ως ανεξάρτητος hair stylist. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει επιστρέψει στο χώρο του κομμωτήριου, που τόσο αγαπά, καθώς έχει δημιουργήσει το δικό του κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας, βασισμένο σε μία μοναδική φιλοσοφία και αισθητική.

«Η  L’Oréal Professionnel είναι ένα τεράστιο πολυσυλλεκτικό κομμωτικό community, με πάθος για τη μόδα, την καλλιτεχνία και τη δημιουργία. Ο Νικόλας Βιλλιώτης εκφράζει απόλυτα τις αξίες της μάρκας αλλά και το όραμα που έχουμε για την εξέλιξη της κομμωτικής τέχνης μέσα στο χρόνο και την ανάδειξη της σπουδαιότητας του κομμωτή, τόσο για την υγεία των μαλλιών μας και την εμφάνιση μας, όσο και για την ίδια την ψυχολογία μας. Χαιρόμαστε πολύ που τον έχουμε κοντά μας στην οικογένεια της L’Oréal Professionnel και είμαστε σίγουροι ότι μέσα από τη συνεργασία αυτή θα μπορέσουμε να προσφέρουμε γνώση και έμπνευση σε κομμωτές και γυναίκες που αγαπούν τα όμορφα μαλλιά», δηλώνει η Άννα Χαμαλλέλη, Brand Business Manager L’Oréal Professional Products.

Μια νέα magic συλλογή μακιγιάζ έρχεται: M·A·C x STRANGER THINGS

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψτε την πιο ανατρεπτική μέχρι στιγμής σειρά της M·A·C Cosmetics – μια αποκλειστική
συνεργασία εμπνευσμένη από τη σειρά του Netflix Stranger Things.

Μεταφερθείτε στους διαδρόμους του Hawkins High ή κάντε ένα απόκοσμο ταξίδι μέσα από την τόσο ιδιαίτερη αυτή συλλογή εμβληματικών αποχρώσεων για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο.

stay tuned…

Η The Body Shop ξεκινά παγκόσμια εκστρατεία για να ενισχύσει τις φωνές των νέων ανθρώπων σε περισσότερες από 75 χώρες

Ηνωμένα Έθνη, Νέα Υόρκη, 11 Μαΐου 2022: Εκατομμύρια νέοι άνθρωποι είναι απόντες από τη δημόσια ζωή. Με την κλιματική κρίση, τις παγκόσμιες συγκρούσεις και τις ανισότητες μεταξύ των γενεών να είναι ασταμάτητες, ο κόσμος χρειάζεται τη συνδρομή, τις απόψεις και την εκπροσώπηση της νεολαίας περισσότερο από ποτέ.

Σχεδόν ο μισός πληθυσμός του κόσμου είναι κάτω των 30 ετών. Ωστόσο, μόνο το 2.6% των βουλευτών παγκοσμίως ανήκουν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα. Ο μέσος όρος ηλικίας ενός παγκόσμιου ηγέτη είναι σήμερα τα 62 έτη. Από όλα τα κοινοβούλια στον κόσμο, το 37% δεν αριθμεί ούτε ένα μέλος του Κοινοβουλίου (βουλευτή) κάτω των 30 ετών, ενώ λιγότερο από το 1% αυτών των νέων βουλευτών είναι γυναίκες.

Οι νέοι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να συμπεριλαμβάνονται στις διαδικασίες λήψης πολιτικών αποφάσεων που τους επηρεάζουν, ωστόσο, πολυάριθμα εμπόδια εμποδίζουν τη συμμετοχή τους. Η The Body Shop και η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για Θέματα Νεολαίας συνεργάζονται για να φέρουν την αλλαγή σε αυτό το ζήτημα, μέσω της παγκόσμιας εκστρατείας Be Seen Be Heard με στόχο την ενίσχυση της φωνής των νέων στα κοινά.  

Η Jayathma Wickramanayake, Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για Θέματα Νεολαίας, αναφέρει: «Το χάσμα μεταξύ των γενεών στην εξουσία, την επιρροή και την εμπιστοσύνη αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας. Όπως κατέστησαν απολύτως σαφές οι νέοι μέσω του ακτιβισμού τους στους δρόμους, στην κοινωνία των πολιτών και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενδιαφέρονται βαθιά για τη μετασχηματιστική αλλαγή που απαιτείται για τη δημιουργία πιο ισότιμων, πιο δίκαιων και πιο βιώσιμων κοινωνιών. Η συμμετοχή είναι δικαίωμα και η απουσία εκπροσώπησης των νέων όπου λαμβάνονται αποφάσεις συμβάλλει στην αυξανόμενη δυσπιστία προς τους πολιτικούς θεσμούς και στην αίσθηση αποξένωσης από εκλεγμένους ηγέτες, που οφείλονται σε πολιτικές που δεν αντανακλούν τις προτεραιότητες της νεολαίας, δεν αντικατοπτρίζουν τις ανησυχίες τους ούτε μιλούν τη γλώσσα τους. Αυτή η εκστρατεία είναι μια ευκαιρία να το αλλάξουμε αυτό».

Η συνεργασία μεταξύ της The Body Shop και του Γραφείου της Ειδικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για Θέματα Νεολαίας θα σημαίνει ότι οι νέοι άνθρωποι και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην εκστρατεία με πολλούς τρόπους. Η ενεργοποίηση τοπικών εκστρατειών θα περιλαμβάνει συνεργασίες με συγκεκριμένες μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), που είτε είναι οργανώσεις νεολαίας είτε οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, ή/και ευκαιρίες υποστήριξης μέσω διαγωνισμών και άλλων δραστηριοτήτων.

Η εκστρατεία ξεκινά παγκοσμίως τον Μάιο του 2022 και θα διαρκέσει έως τα μέσα του 2025. Ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της εκστρατείας για περισσότερες πληροφορίες:  www.thebodyshop.gr/activism-beseen-beheard.

Για περισσότερα beauty news (όλες τι ώρες), συντονιστείτε στο instagram του InStyle, αλλά και στο δικό μου.


Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα