Babylights: Πώς θα παραμείνεις sunkissed όλο τον χρόνο!

Θυμάσαι τότε που ήσουν μικρή και κάθε καλοκαίρι το χρώμα των μαλλιών σου ξάνοιγε από τον ήλιο; Τώρα μπορείς να αποκτήσεις αυτό το αποτέλεσμα στο κομμωτήριο σε ελάχιστο χρόνο με την τεχνική των babylights.

Πρόκειται για το “παιδί” των highlights, μια σύγχρονη delicate τεχνική που δίνει λάμψη και φωτεινότητα στα μαλλιά, διακριτικά και χωρίς υπερβολές, λέγοντας τέλος στις ξεπερασμένες χοντροκομμένες ανταύγειες.

Άλλωστε, φέτος η τάση στα μαλλιά θέλει φυσικές αποχρώσεις και όχι έντονες αντιθέσεις.

Και αυτό ακριβώς ακολουθούν τα babylights δίνοντας στα μαλλιά ένα natural πολυτονικό φινίρισμα. Είναι ουσιαστικά πολύ λεπτές ανταύγειες, που μιμούνται το φυσικό παιχνίδισμα που κάνουν τα μαλλιά των παιδιών, απ’ όπου προκύπτει και η ονομασία τους.

Όπως μας εξήγησε το προσωπικό της αλυσίδας κομμωτηρίων Hairway που εξειδικεύεται στο χρώμα, ο κομμωτής τυλίγει ελάχιστες τρίχες από τα μαλλιά σε αλουμινόχαρτα με τη βαφή και περιμένει για λίγη ώρα, όπως γίνεται και με τις κανονικές ανταύγειες. Τα μαλλιά αποκτούν μεγαλύτερο βάθος.

Αυτό που τα κάνει μοναδικά, συγκριτικά με όλα τα άλλα trends που κυκλοφορούν, είναι ότι τα babylights δεν απευθύνονται μόνο σε ξανθιές, αλλά σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως της απόχρωσης μαλλιών που έχουν. Ξανθές, καστανές, μελαχρινές, ακόμη και κοκκινομάλλες μπορούν να εφαρμόσουν στα μαλλιά τους τα babylights για να αποκτήσουν μια λαμπερή και σε κάποια σημεία μια ελαφρώς πιο ανοιχτή απόχρωση από αυτή που ήδη έχουν.

Τα babylights επίσης, εφαρμόζονται σε όλους τους τύπους κουρέματος. Αυτό σημαίνει ότι είτε έχεις μακριά μαλλιά, είτε ένα κοντό καρέ, τα babylights θα τους δώσουν ζωντάνια και φωτεινότητα.

Παράλληλα, ένα ακόμη θετικό της τεχνικής είναι ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνεις συνέχεια στο κομμωτήριο για να ανανεώνεις τη ρίζα. Τα babylights μπερδεύονται με τα φυσικά μαλλιά και έτσι κανένας δεν θα καταλάβει ότι τα έκανες πριν από μήνες.

Αν λοιπόν δεν σου αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά και θέλεις να κάνεις κάτι που θα φαίνεται τελείως natural, η τεχνική των babylights είναι για σένα.

Εμείς βρήκαμε το εξειδικευμένο κομμωτήριο που θα κάνει την επιθυμία σου πραγματικότητα.

Μπορείς να επισκεφτείς τα κομμωτήρια της Hairway, όπου θα σε αναλάβουν οι καλύτεροι expert colorists.

Για τα Hairway η περιποίηση των μαλλιών δεν είναι μια υπόθεση ρουτίνας. Οι πελάτες αρχικά συζητούν με τους τεχνικούς του χρώματος τις επιθυμίες τους, αλλά και τι ακριβώς δεν τους αρέσει στα μαλλιά και θέλουν να τα αλλάξουν. Οι ειδικοί τους δίνουν προσωποποιημένες στυλιστικές προτάσεις και προτείνουν την απόχρωση που τους ταιριάζει με βάση την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά τους. Στη συνέχεια συζητούν με τον καθένα ξεχωριστά το χρώμα που τελικά θα κάνουν στα μαλλιά τους.

Αφού γίνει η επιλογή της βαφής, γίνεται τεστ πάνω στην τρίχα, ώστε να διαπιστωθεί αν ανταποκρίνεται στο χρώμα, αλλά και τεστ αλλεργίας, ώστε ο πελάτης να είναι 100% ασφαλής. Αν είναι όλα ιδανικά, εφαρμόζεται η βαφή.

Επισκέψου τα Hairway και ίσως τα babylights είναι αυτό που ψάχνεις για λαμπερά, εκθαμβωτικά μαλλιά.

Πού θα βρεις το δικό σου Hair Way

Κολωνάκι: Τσακάλωφ 8, 10673, 2103638868

Νέα Ιωνία: Έλ Αλαμέιν 20, 2102724079-80

Ν. Φαλήρο: Λ. Ειρήνης 11, 2104836409-10

Άλιμος: Χαρ. Τρικούπη 1-3, 2109902829

Κηφισιά: Τατοΐου 113, 2108003384-85

Μαρούσι (μέσα στο «Μητέρα»): Ερυθρού Σταυρού 4-6, 2106869158, 2106832394

Αίγινα: Αφαίας 29, 2297022050