Αυτός είναι ο λόγος που μια γυάλινη λίμα είναι το μυστικό για την υγεία των νυχιών

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε την περιποίηση των νυχιών σας και να τους προσφέρετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τότε πρέπει να προμηθευτείτε μια γυάλινη λίμα νυχιών.

Μια γυάλινη λίμα έχει περισσότερα πλεονεκτήματα συγκριτικά με μια συνηθισμένη. Καταρχήν, σας δίνει τη δυνατότητα να σχηματίζετε τα νύχια σας χωρίς να χρειάζεται να την αντικαθιστάτε κάθε λίγες χρήσεις. Θα τη βρείτε κι ως κρυστάλλινη και λόγω του ότι είναι φτιαγμένη από ειδικά επεξεργασμένο γυαλί συμβάλει στο να μην σπάνε και φθείρονται εύκολα τα νύχια, καθώς τα μακραίνετε.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι η γυάλινη λίμα λειαίνει προσεκτικά κάθε άγριο σημείο και γωνία των νυχιών και είναι ιδανική για τα φυσικά νύχια, αφού η επιφάνεια της είναι πολύ λεπτή.

Όσον αφορά τον καθαρισμό της το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την πλύνετε με νερό και σαπούνι ή οινόπνευμα και να την αφήσετε να στεγνώσει.

Η χρήση μιας γυάλινης λίμας κάνει καλό όχι μόνο στα νύχια σας, αλλά και στο περιβάλλον. Επειδή δεν χρειάζεται να την αλλάζετε συχνά, μειώνεται η κατανάλωση και προστατεύεται το περιβάλλον. Καθαρίζεται εύκολα και μπορείτε να την χρησιμοποιείτε για 6 μήνες μέχρι και ένα χρόνο.