Αυτό είναι το TikTok hack για φυσικό eye lift

Έχετε ξυπνήσει ποτέ και νιώθετε τα μάτια σας πρησμένα και κουρασμένα; Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που όλοι θέλουμε να νιώσουμε ξύπνιοι και φρέσκοι. Το TikTok λοιπόν σας δίνει τη λύση σε ένα ακόμη καθημερινό θέμα. Πριν λίγο καιρό έγινε viral ένα video που μια κοπέλα χρησιμοποίησε μόνο concealer και λίγο contouring, προκειμένου να δημιουργήσει ένα φυσικό eye lift.

Ουσιαστικά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε λίγο concealer κάτω από την καμπύλη του φρυδιού και στην εσωτερική γωνία του ματιού. Ακόμη, δοκιμάστε να απλώσετε ελάχιστο προϊόν contouring ή και καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου και προς το εσωτερικό και τέλος αναμείξτε τα. Έτσι επιτυγχάνεται εύκολο και φυσικό eye lift στη στιγμή. Επίσης, το hack περιλαμβάνει και mascara, αλλά μόνο στις άνω βλεφαρίδες για πιο ανυψωμένο look. Το video tutorial δίνει πολύ πιο κατανοητές οδηγίες.

@suzi_sinaThe results 😳 ##eyelifthack ##eyelift ##shapeshift ##facelifthack ##eyeliftingtrick ##makeuphacks ##contouringhacks♬ Vmesh Beats Tell Em x Yeah Yeah – Varoon Ramesh

Η suzi_sina, η περσόνα που έκανε διάσημο το τρικ αυτό, πέρα από το γεγονός έκανε την καθημερινότητα όλων των γυναικών πολύ πιο εύκολες, χρησιμοποίησε το Maybelline Fit Me concealer και για contouring το Joah beauty contour palette. Με παραπάνω από 400 χιλιάδες like στο video αυτό, το κοινό το αγάπησε δικαίως.

Εσείς θα το δοκιμάζατε; Πείτε μας τη γνώμη σας.