Αυτό είναι το haircut που μιμείται το face lift

Photo by Rafaella Mendes Diniz

Αν υπάρχει μία περίοδος που ενδείκνυται για αλλαγές στην εμφάνισή μας αυτή είναι σίγουρα η καλοκαιρινή. Πόσο μάλλον μετά το πολύμηνο lockdown. Κάτι φρέσκο, ανάλαφρο και ίσως διαφορετικό απ’ όσα τολμάμε συνήθως, που θα σηματοδοτήσει και την επίσημη έξοδο από το σπίτι μετά την καραντίνα.

Η αλλαγή αυτή μπορεί να αφορά είτε χρώμα, είτε μήκος είτε και τα δύο μαζί. Επειδή όμως έχουμε δώσει ήδη πληροφορίες κι έμπνευση για τις τάσεις του καλοκαιριού στα μαλλιά τόσο για χρώμα όσο και μήκος, βρήκαμε κι ένα haircut που υπόσχεται (μεταξύ άλλων) να… κρύψει και μερικά χρόνια.

‘Εχουμε τις συμβουλές για πιο τέλεια μαλλιά. Και τις μοιραζόμαστε!

Ονομάζεται box bob και ανήκει και αυτό στην κατηγορία των καρέ που είναι ήδη, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη σεζόν. Το καλύτερο πράγμα σε αυτό το haircut είναι η προσαρμοστικότητά του. Ταιριάζει υπέροχα σε κάθε σχήμα προσώπου και αν το διαχειριστεί κανείς ανάλογα με το κούρεμα μπορεί να πλαισιωθεί κι ανάλογα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annie Redman (@anniee)

  • Αν έχετε μακρύ πρόσωπο, μπορείτε να προσθέσετε μερικές αφέλειες ή baby bangs.
  • Αν το σχήμα του προσώπου σας είναι στρογγυλό, κρατήστε το περισσότερο μήκος στο μπροστινό μέρος, κονταίνοντας περισσότερο τα μαλλιά προς τα πίσω.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annie Redman (@anniee)

Οι hair experts συμφωνούν πως το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για όσους έχουν λεπτά ή άτονα μαλλιά, καθώς δημιουργεί περισσότερο όγκο, ενώ ακόμα κι αν δεν κάνετε κάποιο styling, αυτό δείχνει υπέροχο.

Θα το δοκιμάζατε;