Αυτό είναι το αντηλιακό προσώπου με χρώμα που δεν θα αποχωρίζεσαι αυτή την άνοιξη

Instagram @carodaur

Η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε τις βόλτες στην πόλη και τη θάλασσα, τις εκδρομές με φίλους και γενικώς να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο εκτός σπιτιού. Ο ερχομός όμως της πιο όμορφης εποχής του χρόνου είναι η τέλεια ευκαιρία για να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ να εφαρμόζουμε αντηλιακό στην επιδερμίδα του προσώπου μας. Φυσικά, αυτό είναι ένα βήμα που θα πρέπει να το κάνουμε κάθε ημέρα του χρόνου ανεξαρτήτου εποχής.

Οι περισσότερες από εμάς μάλιστα τους μήνες της άνοιξης, σταματάμε να φοράμε foundation στην καθημερινότητα μας και χρησιμοποιούμε αντηλιακό με χρώμα. Έτσι, καταφέρνουμε να καλύψουμε τις ατέλειες, τις κοκκινίλες ή τις δυσχρωμίες που μπορεί να υπάρχουν χωρίς να επιβαρύνουμε ιδιαίτερα την επιδερμίδα μας.

Ακριβώς για αυτή την εποχή λοιπόν, το αντηλιακό προσώπου με χρώμα της Korres είναι ό,τι χρειαζόμαστε. Ο λόγος για την αντηλιακή κρέμα προσώπου Κόκκινο Σταφύλι SPF30 με χρώμα, η οποία μας χαρίζει ματ αποτέλεσμα, η οποία είναι ιδανική για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες.

ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ SPF30
KORRES