Αυτό είναι το αγαπημένο serum των Γαλλίδων για την αντιμετώπιση των μαύρων στιγμάτων

Instagram @sabinasocol

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, πολλές γυναίκες ασχολήθηκαν περισσότερο με τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου τους, δοκίμασαν νέα προϊόντα και κατέληξαν σε εκείνα που τους ταιριάζουν περισσότερο.

Ένα από τα προϊόντα που σίγουρα αξίζει να προσθέσετε στην καθημερινή beauty routine σας είναι το serum. Το serum είναι προϊόν με λεπτόρρευστη υφή που το εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα μας μετά από τον καθαρισμό της επιδερμίδας και πριν την κρέμα. Με αυτό τον τρόπο το serum εισχωρεί σε βάθος και βοηθά την κρέμα να δράσει όσο περισσότερο γίνεται.

Φυσικά, στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από serum ώστε καθεμία από εμάς να επιλέξει εκείνο που της ταιριάζει περισσότερο.

Εάν δεν έχετε στη συλλογή σας ένα serum και θέλετε να αποκτήσετε, εμείς σας προτείνουμε το αγαπημένο των Γαλλίδων, οι οποίες είναι experts στο skincare. Οι Γαλλίδες λοιπόν λατρεύουν το Vinoperfect radiance serum complexion correcting της Caudalie.

Ο λόγος που το έχουν ξεχωρίσει είναι πως η λεπτόρρευση υφή του απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα του προσώπου, κάνοντας την να λάμπει. Επίσης, βοηθά στην αντιμετώπιση των μαύρων στιγμάτων λόγω ενός στοιχείου, της viniferine, που υπάρχει στο προϊόν.

Caudalie vinoperfect radiance serum complexion correcting