Αυτό είναι το αγαπημένο άρωμα της Meghan Markle και εμείς το έχουμε βάλει ήδη στη wishlist μας

Splash News

Για μία γυναίκα, το να ανακαλύψει το άρωμα που θα γίνει το σήμα κατατεθέν της δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται να περάσει αρκετός χρόνος και να κάνουμε αρκετές δοκιμές μέχρι να καταλήξουμε στο άρωμα που ταιριάζει στο στιλ, την προσωπικότητα, αλλά και την επιδερμίδα μας. Μία καλή και έξυπνη ιδέα όμως, που θα μας βοηθήσει να καταλήξουμε είναι να εμπνευστούμε από τα αγαπημένα αρώματα των celebrities. Εάν τα συστατικά που εμπεριέχει το εκάστοτε άρωμα είναι του γούστου μας μπορεί να ταιριάζει και σε εμάς. Έτσι, θα χρειαστεί μόνο μία δοκιμή για να μας πείσει.

Πρόσφατα μάλιστα ανακαλύψαμε ποιο είναι το αγαπημένο άρωμα της Meghan Markle και το έχουμε βάλει ήδη στη wishlist μας. Η δούκισσα του Sussex φαίνεται πως δεν αποχωρίζεται το άρωμα Wild Bluebell του brand Jo Manole London. Το συγκεκριμένο άρωμα εμπεριέχει σαπφειροειδή και γλυκά άνθη καμπανούλας, κρίνο και λωτό. Η μυρωδιά είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και μοναδική.

Όπως έχει δηλώσει μάλιστα η Meghan Markle «Αυτό το άρωμα είναι το αγαπημένο μου. Εάν κάποια στιγμή τύχει να φύγω από το σπίτι χωρίς να έχω ψεκαστεί με μερικές σταγόνες, θα επιστρέψω για να το κάνω».

Εάν λοιπόν θέλετε να προσθέσετε και εσείς στη συλλογή σας ένα λουλουδένιο άρωμα, αξίζει να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο.

Βρείτε το αγαπημένο άρωμα της δούκισσας εδώ:

Jo Malone Wild Bluebell Cologne 114,00 € Attica Beauty