Αυτή η σειρά θα σας χαρίσει «πρωινή λάμψη» καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Παρατηρείτε πως το δέρμα σας έχει χάσει τη λάμψη του και δείχνει θαμπό, αφυδατωμένο και κουρασμένο; Η νέα σειρά της Jurlique Moisture Plus Rare Rose θα του δώσει πίσω τη χαμένη του λάμψη. Αξιοποιώντας τις ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες του πολύτιμου εκχυλίσματος τριαντάφυλλου που καλλιεργείται αποκλειστικά στη φάρμα της Jurlique και με κινητήριο δύναμη τη φυσική τεχνολογία μικροκαψουλών, η σειρά ενυδάτωσης ανανεώθηκε για να εξασφαλιστούν ισχυρότερα αποτελέσματα, για κλινικά αποδεδειγμένη ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες.

Η ενυδάτωση αποτελεί το πρώτο βήμα για λαμπερή επιδερμίδα. Η ολοκληρωμένη αυτή σειρά ενυδάτωσης αποτελείται από τέσσερα ανανεωμένα προϊόντα ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε:

Moisture Plus Rare Rose Serum: Αναζωογονητικός ορός προσώπου με ανάλαφρη υφή, κατάλληλος για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Moisture Plus Rare Rose Lotion: Λεπτόρρευστη ενυδατική λοσιόν ιδανική και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Moisture Plus Rare Rose Gel Cream: Εξαιρετικά λεπτόρρευστη κρέμα προσώπου με υφή κρέμας- gel για άμεση ενίσχυση της υγρασίας, κατάλληλη για κανονική έως και μεικτή επιδερμίδα.

Moisture Plus Rare Rose Cream: Κρέμα ενυδάτωσης και θρέψης με καινοτόμο υφή για επιδερμίδα κανονική έως και ξηρή.

Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με τo αγνό εκχύλισμα τριαντάφυλλου που καλλιεργείται αποκλειστικά από τη Jurlique στο βιολογικό μας αγρόκτημα στους λόφους της Αδελαΐδας στη Νότια Αυστραλία. Το συγκεκριμένο τριαντάφυλλο καλλιεργήθηκε αρχικά για το έντονο και ιδιαίτερα γλυκό του άρωμα καθώς και για τα χαρακτηριστικά μεγάλα ανθισμένα πέταλά του. Ανακαλύπτοντας τις ξεχωριστές ενυδατικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τους επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, αποφασίσαμε πως πρέπει να αποτελέσει το βασικό συστατικό της νέας σειράς Moisture Plus. Έρευνες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα από το τριαντάφυλλο της Jurlique ενισχύει τη λειτουργία της συνένωσης των κυττάρων στην κεράτινη στιβάδα (εξωτερική στιβάδα επιδερμίδας) συγκρατώντας το νερό ανάμεσα στα κύτταρα του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, έχει αποδειχθεί ότι το τριαντάφυλλο της Jurlique μπορεί να ενισχύσει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού και να διατηρήσει τα αναγκαία επίπεδα υγρασίας στο δέρμα.