Αυτή η παλέτα θα γίνει η αγαπημένη σας φέτος το φθινόπωρο

Με τον καιρό να γίνεται σιγά σιγά πιο φθινοπωρινός, έρχεται επιτέλους η στιγμή που μπορούμε να κάνουμε ξανά ελαφρώς πιο εντυπωσιακά makeup looks με cozy αποχρώσεις. Αν οι «γλυκές» γήινες/χρυσές αποχρώσεις είναι οι αγαπημένες σας για το μακιγιάζ των ματιών, τότε αυτό που χρειάζεστε είναι η νέα Naked Honey Eyeshadow Palette, την πιο πρόσφατη προσθήκη στη θρυλική οικογένεια Naked της Urban Decay.

Πρόκειται για μία παλέτα  σκιών με.. μελιστάλακτη γλύκα, όπως ακριβώς προστάζει το όνομα της. Ο σαγηνευτικός συνδυασμός του ρετρό glam με τη χρυσή λάμψη θα σας κάνει να μην αποχωρίζεστε αυτή την παλέτα όλη τη χρονιά.

Χαρίστε στα μάτια σας τη λάμψη του χρυσού με 12 ολοκαίνουριες χρυσαφένιες αποχρώσεις που περιλαμβάνουν διαχρονικά χρυσά, ζεστά κεχριμπαρένια και πλούσια σοκολατί χρώματα.

Η παλέτα περιλαμβάνει ακόμα ένα διπλό πινέλο – στη μία πλευρά διαθέτει ένα κοντό, πυκνό πινέλο, ιδανικό για εφαρμογή της σκιάς στη γραμμή των βλεφαρίδων, για blending και σβήσιμο, ενώ στην άλλη πλευρά ένα πιο μακρύ και fluffy, ιδανικό για την εφαρμογή και blending της σκιάς κάτω από το κόκκαλο των ματιών.