Αυτή είναι η αγαπημένη παλέτα σκιών των γυναικών που πωλείται μία κάθε 7 δευτερόλεπτα
Instagram @urbandecaycosmetics

Είναι από τα πρώτα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε οι περισσότερες γυναίκες όταν  ξεκινάμε να ασχολούμαστε με το μακιγιάζ. Είναι πολυχρηστικές και απαραίτητες για όλες μας. Ο λόγος για τις παλέτες σκιών. Ευτυχώς για όλες μας μάλιστα πλέον στα καταστήματα και στα e-shops μπορούμε να βρούμε μία πολύ μεγάλη ποικιλία από παλέτες σκιών σε κάθε πιθανή απόχρωση, από nudes μέχρι έντονα χρώματα, ώστε να επιλέξουμε την ιδανική για εμάς.

Υπάρχει όμως μία συγκεκριμένη παλέτα σκιών, η οποία φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο, καθώς σύμφωνα με τις μετρήσεις των e-shops πωλείται μία κάθε 7 δεύτερα καθημερινά. Ο λόγος για τη Naked Heat παλέτα σκιών της Urban Decay. Μία παλέτα σκιών με ζεστές γήινες αποχρώσεις με shimmering και matte υφή, οι οποίες ταιριάζουν σε όλες μας όποιος κι αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας μας.

Εάν λοιπόν θέλετε και εσείς να ανανεώσετε τη συλλογή με τα καλλυντικά σας και να αποκτήσετε μία παλέτα σκιών που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε make up looks για κάθε στιγμή της ημέρας και διαφορετικές περιστάσεις.

Βρείτε την παλέτα εδώ:

Eyeshadow Palette Naked Heat Urban Decay
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα