Αυτές είναι οι 3 μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ της σεζόν

photos by instagram.com/jillianhalouska/

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Οι γιορτινές μελωδίες δημιουργούν σκηνικά λάμψης έτσι απλά. Υπέροχες περσόνες στήνονται στο φακό. Το ύφος τους προσδίδει στυλ και άνεση. Υψηλή αισθητική. Και να που οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ κάνουν μόλις εμφάνιση. Εσείς πάρτε ιδέες, όπως τις μοιράστηκε η makeup expert Jen Tioseco στο instagram της.

Εξτρα δόση ρουζ

Η τεχνική του να βάζεις έξτρα δόση ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά, αλλά και τους κροτάφους  δεν είναι καινούργια στον κόσμο του μακιγιάζ, αλλά όσο πλησιάζουμε στις γιορτές είναι όλο και πιο διασκεδαστική. Αν θέλετε να τονίσετε το αίσθημα του πάθους δοκιμάστε το άφοβα!

Μεταλλικές σκιές

Η λάμψη στα βλέφαρα πυροδοτεί την αστερόσκονη που έχετε ανάγκη στην καθημερινότητά σας. Υιοθετήστε μεταλλικές σκιές και φορέστε τις ανεπιτήδευτα, χωρίς κανόνες, δημιουργώντας  το πιο glamorous make up look.

Κόκκινο κραγιόν

Με τη διαχρονική του αξία το κόκκινο κραγιόν στα χείλη είναι πιο θελκτικό από ποτέ.  Ενα κραγιόν, που τονίζει τη δυναμικότητα και το σεξαπίλ. Αυτή τη σεζόν κι όσο οι προσκλήσεις πληθαίνουν θα φοριέται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι τάσεις είναι όλα όσα εσείς μπορείτε να φορέσετε και να υποστηρίξετε.