Αυτά είναι τα κραγιόν που δεν θα αποχωριστούμε όλο το φθινόπωρο

Instagram @novalanalove

Το KORRES Morello Lipstick είναι το διαχρονικό, κλασικό κραγιόν της μάρκας για το πιο πλούσιο, βαθύ, σταθερό χρώμα σε ένα μόνο πέρασμα. Μία παλέτα με soft γήινες έως βαθιά μπορντό αποχρώσεις, στην οποία προστίθενται και τρεις νέες limited edition shimmering επιλογές για τον απόλυτο συνδυασμό σταθερού χρώματος και extra λάμψης.

Silicone-free κραγιόν κρεμώδες, αλλά με λεπτή υφή. Χρώμα με διάρκεια, χωρίς να στεγνώνει τα χείλη. Ένα σύστημα μικροχρωστικών και φυσικών ελαίων δημιουργεί ένα λεπτό χρωματιστό φιλμ, που όμως αποδίδει απόλυτα την ένταση και το βάθος του χρώματος, με ένα πέρασμα. Λαμπερό τελείωμα που σχηματίζει και τονίζει τέλεια τα χείλη. Το έλαιο από morello -ποικιλία βύσσινου, πλούσιο σε λιπαρά οξέα- σε συνδυασμό με το έλαιο από ηλίανθο φροντίζουν τα χείλη, καθώς τα ενυδατώνουν και αφήνουν μία εξαιρετικά βελούδινη αίσθηση.

Η sophisticated, ματ εκδοχή του Morello Lipstick σε τρεις νέες limited edition αποχρώσεις, διαθέτει το μοναδικό χαρακτηριστικό της lightweight υφής για άνετη εφαρμογή και του ομοιόμορφου χρώματος στα χείλη, χωρίς τη συνήθη αίσθηση ξηρότητας που στιγματίζει τα ματ κραγιόν. Το χρώμα παραμένει ζωντανό σε χείλη που παραμένουν απαλά. Ένα πέρασμα είναι αρκετό για πλούσιο, σταθερό, ματ χρώμα που διαρκεί!