Avon Color Day: Πρωταγωνιστής το χρώμα!

Η Avon διοργανώνει μια διαδραστική ημερίδα, όπου μέσα από μια φρέσκια και διαφορετική ματιά θα «ξανασυστήσει»
το χρώμα και τη δύναμή του στο κοινό.

Πότε: Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Ώρα: 11:00 – 17:00

Τόπος: GazarteAthens Cultural Hub

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ

Η Avon, η εταιρεία που στηρίζει τις γυναίκες για περισσότερο από 130 χρόνια, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας, πραγματοποιεί την δεύτερη ημερίδα της για φέτος, αποκλειστικά αφιερωμένη στο μακιγιάζ και το χρώμα, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, στο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι, 118 54 Αθήνα).

Την ημερίδα θα πλαισιώσουν καταξιωμένοι ομιλητές από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους, όπου με διαδραστικές παρουσιάσεις θα προσεγγίσουν το χρώμα, ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή ματιά, ενώ παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τάσεις και τα νέα πάνω στο μακιγιάζ, μέσα από live εργαστήρια υπό την καθοδήγηση της make up artist της Avon, Κωνσταντίνας Μιχοπάνου.

Ομιλητές:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ηθοποιός, Τραγουδίστρια

Η κα. Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα αναλύσει το χρώμα ως βασικό στοιχείο της προσωπικότητας, μιλώντας για τον καθοριστικό ρόλο που έχει στην ζωή της, πως την εμπνέει και πως συνδέεται με αυτό. Θα μοιραστεί συμβουλές προκειμένου το χρώμα να ενταχθεί και να κερδίσει την θέση που του αναλογεί, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην εσωτερική μας διάθεση και σε ότι εκφράζουμε προς τα έξω.

Αννούσα Μελά: Δημοσιογράφος Μόδας, Επιχειρηματίας, Style Coach 

Η κα. Αννούσα Μελα θα παρουσιάσει αναλυτικά την δυναμική των χρωμάτων καθώς και την ιδανική αξιοποίησή τους ως εργαλείο επικοινωνίας μέσα από την καθημερινή μας εμφάνιση. Με θέμα το «Rainbow Challenge» και με την πολύχρονη εμπειρία της στο styling θα κάνει ανατρεπτικές προτάσεις, εστιάζοντας σε όσα μπορούν να μας παρακινήσουν να προσθέσουμε χρώμα στις εμφανίσεις μας και να λειτουργήσουμε περισσότερο τολμηρά.

Σωτήρης Βρεττός: Γεωπόνος, Ανθοδέτης

Ο κος. Σωτήρης Βρεττός θα εξηγήσει πως το χρώμα στον χώρο και πιο συγκεκριμένα, στο σπίτι, μπορεί να επηρεάσει ουσιαστικά την διάθεση, άρα και την οπτική μας απέναντι στη ζωή. Αξιοποιώντας το χρώμα σε συνθέσεις λουλουδιών και προτάσεις διακόσμησης με κατάλληλους συνδυασμούς, η μέρα περνά πιο ευχάριστα και πιο θετικά, ενώ αυτόματα η διάθεση βελτιώνεται.

Κωνσταντίνα Μιχοπάνου: Make Up Artist της Avon  

Η κα. Κωνσταντίνα Μιχοπάνου θα μοιραστεί χρηστικά tips, προτάσεις μακιγιάζ για casual απογευματινή και βραδινή έξοδο, αλλά και για τις ώρες που θα βρίσκεστε στον επαγγελματικό σας χώρο. Επιπλέον, θα αποκαλύψει μυστικά μακιγιάζ και θα προσκαλέσει όλες να συμμετέχουν σε live εργαστήρια για να δοκιμάσουν τις τεχνικές, να υιοθετήσουν τις τάσεις και να απογειώσουν το στυλ τους.

Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Για τη συμμετοχή στην ημερίδα, υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων, ενώ πραγματοποιείται προπώληση εισιτηρίων από την πλατφόρμα Viva. Ειδικότερα για τα μέλη της Avon, η αγορά συμμετοχής πραγματοποιείται και μέσω των παραγγελιών τους.