Το Aussie Shampoo Bar και η Μαίρη Ρετσίνα στην πλατεία Αγ. Ειρήνης
To Aussie Shampoo Bar στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης

Ένα διαφορετικό μπαρ έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας. Από μέσα του ξεχύθηκαν σέξι αγόρια κρατώντας ένα «μαγικό» μπουκάλι που χρησιμοποίησαν για να προσεγγίσουν τα κορίτσια που βρίσκονταν στην πλατεία προσελκύοντας βλέμματα θαυμασμού, χαμόγελα και… κρυφές επιθυμίες. Τα όμορφα αγόρια συνόδευε ένα Αussome κορίτσι, η αγαπημένη παρουσιάστρια Μαίρη Ρετσίνα που μοιράστηκε με τα κορίτσια το καλύτερο προϊόν για τα μαλλιά (ειλικρινά, πρόκειται για…θαύμα).

Δε θα σας κρατήσουμε σε αγωνία, μιλάμε για το Aussie Shampoo Bar που επισκέπτεται όλα τα hot spots της Αθήνας μαζί με το πιο fashionable, must-have προϊόν για τα μαλλιά, το Aussie Miracle Recharge.  Η Μαίρη και τα αγόρια της χάρισαν στα μαλλιά των κοριτσιών μία ξεχωριστή περιποίηση στο πιο απρόσμενο σημείο (στη μέση μίας πλατείας) με τα Miracle Recharge Remedy Sprays. Η νέα σειρά Miracle Recharge του Aussie είναι ιδανική σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά και προσφέρει λάμψη, ενυδάτωση, υπέροχο άρωμα και άψογο αποτέλεσμα. Γίνεται απλά και γρήγορα με ένα ψέκασμα ανάμεσα στα λουσίματα.

Το Aussie Shampoo Bar είναι το μεταφορικό μέσο του Me&Aussie, του κινήματος αισιοδοξίας, ελευθερίας, και αυθεντικότητας για τα μαλλιά, που έρχεται να σας βρει όπου συχνάζετε. Δείτε παρακάτω το απολαυστικό βίντεο από την πλατεία Αγ. Ειρήνης και Stay Tuned!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα