Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα μόλις έγινε πραγματικότητα χάρη στη Max Factor

Οι make-up artists της Max Factor γνωρίζουν το μυστικό για μια άψογη εμφάνιση μακράς διάρκειας είναι μια βάση που έχει απλωθεί προσεκτικά.  Αυτό δεν γίνεται με τη χρήση μόνο του foundation. Χρειάζεται primer, foundation και διορθωτής χρώματος για ένα τέλειο αποτέλεσμα και ένα αληθινά επαγγελματικό φινίρισμα, ώστε η όψη να είναι ομοιογενής, ματ και μακράς διάρκειας.  Εμπνευσμένη από αυτή την τέχνη, η Max Factor παρουσιάζει τα Colour Corrector Sticks.

Τα Colour Corrector Sticks, με μια εύχρηστη σύνθεση που απλώνεται εύκολα, είναι η απάντηση στην επιθυμία πολλών γυναικών για εξουδετέρωση των καθημερινών ατελειών. Οι γυναίκες μπορούν να απαλλαγούν από τα κόκκινα στίγματα, τη θαμπάδα, τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια και τις σκούρες κηλίδες (με δύο ξεχωριστά stick σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις), επιπλέον υπάρχει ένας διορθωτής χρώματος που δίνει φως και λάμψη στο πρόσωπο.

Η επιτυχία των Colour Corrector Sticks οφείλεται αφενός στις αρχές της αρμονίας των χρωμάτων που πρεσβεύει η Max Factor, σύμφωνα με τις οποίες τα αντίθετα χρώματα δουλεύονται μαζί έτσι, ώστε να δώσουν ένα ουδέτερο αποτέλεσμα – αντί να συνδυάζονται οι αποχρώσεις τους – και αφετέρου στην μύτη ακριβείας για εύκολη και ελεγχόμενη εφαρμογή.  Τα δύο αυτά στοιχεία κάνουν τη δουλειά των make-up artists παιχνίδι.

MAX FACTOR CC STICKS

Τα αντίθετα έλκονται!
Με την πρωτοπορία του κ. Max Factor το 1918, οι αρχές της θεωρίας των χρωμάτων απεικονίζονται με τις έξι χρωματικές προσωπικότητες των Max Factor Colour Corrector Sticks.

 • The Reducer [Πρασινο]
 • Εξουδετερώνει την κοκκινίλα. Ο τέλειος διορθωτής χρώματος για πρόσωπα με ερυθρότητα στην επιδερμίδα
 • The Revitaliser [Μωβ]
 • Εξουδετερώνει τις χλωμές και κίτρινες περιοχές, εξαλείφοντας την θαμπάδα. Ο τέλειος διορθωτής χρώματος για όσους έχουν πολύ χλωμή επιδερμίδα
 • The Brightener [Κιτρινο]
 • Εξουδετερώνει τις μωβ αποχρώσεις όπως τους κύκλους κάτω από τα μάτια. Εξουδετερώνει τις λιλά ή μωβ έως μπλε αποχρώσεις.
 • The Balancer [Ροζ]
 • Εξομαλύνει τις σκούρες κηλίδες σε επιδερμίδες με ανοιχτότερη απόχρωση. Εξουδετερώνει τις μπλε αποχρώσεις και φωτίζει.
 • The Balancer [Ροδακινι]
 • Εξομαλύνει τις σκούρες κηλίδες σε επιδερμίδες με μεσαία απόχρωση. Εξουδετερώνει τις μπλε αποχρώσεις και φωτίζει.
 • The Illuminator [Highlighter]
 • Αντανακλά απαλά το φως και φωτίζει το πρόσωπο.

«Περιγράφω τους Max Factor Colour Correctors ως στυλό εξουδετέρωσης. Η υφή των stick είναι απαλή και κρεμώδης, γι’ αυτό ομογενοποιούνται πολύ καλά. Τα neutralisers είναι εξαιρετικά για ανεπιθύμητα κόκκινα μάγουλα, θαμπή επιδερμίδα, αποχρωματισμούς κάτω από τα μάτια και για να φωτίσετε συνολικά την απόχρωση της επιδερμίδας. Στο κιτ εργαλείων μου έχω πάντα πράσινο, λιλά, ροδακινί και ροζ.» τονίζει  Γιάννης Μαρκετάκης, επίσημος Make up artist της Μax Factor στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμα:
Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια στο 7ο J2US από τον Γιάννη Μαρκετάκη
Το εμβληματικό Crème Puff της max Factor γιορτάζει 60 χρόνια
Be prepared: 4 μολύβια που πρέπει να έχετε στη… μολυβοθήκη σας
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad