Αποκλειστικό: Έχουμε τις λεπτομέρειες για το look της Kate Upton στα 2014 MTV Movie Awards, από τον Peter Butler και τη Moroccanoil®

Ο Peter Butler εξηγεί: «όταν σχεδιάζαμε το look που θα ταίριαζε στο Versace μίνι φόρεμα της Kate Upton, εμπνεύστηκα από τη δουλειά του Helmut Newton και Guy Bourdi, καθώς και από τη δυναμική γυναίκα των 80s, όπως η Cindy Crawford και Jerry Hall — ήθελα μαλλιά με όγκο και λάμψη.» Και αυτό ακριβώς κατάφερε αφού η Kate εμφανίστηκε με μαλλιά που ζηλέψαμε αυτόματα μόλις τα είδαμε. Πως τα δημιούργησε όμως και με τι; Με Moroccanoil φυσικά και τα ξέρουμε όλα.

Το look:

  • Για να δημιουργηθεί όγκος στα μαλλιά και έλεγχος, ξεκινήσαμε απλώνοντας το Moroccanoil Root Boost στις ρίζες των μαλλιών της  Kate, όσο ήταν νωπά και μετά μέχρι τις άκρες με το ίδιο προϊόν. Με την Moroccanoil Paddle Brush, στεγνώσαμε τα μαλλιά, χωρίζοντάς τα σε μεγάλα τμήματα.
  • Έπειτα, χωρίσαμε τα μαλλιά σε τμήματα 4 εκατοστών, τα ψεκάσαμε με Moroccanoil Luminous Hair Spray και τα τυλίξαμε με  σίδερο για μπούκλες για να δημιουργηθούν έντονοι κυματισμοί.
  • Για να δημιουργηθούν πιο σφικτές μπούκλες με επιπλέον ζωντάνια, χωρίσαμε τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού σε 3 μέρη και κάναμε μπούκλες από τη φράντζα μέχρι πίσω.
  • Όταν οι μπούκλες στέγνωσαν και σταθεροποιήθηκαν, βουρτσίσαμε όλα τα μαλλιά με τη Moroccanoil Boar Bristle Brush και δημιουργήσαμε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι με μια χτένα.

kate upton mtv awards hair moroccanoil groupΤελικές πινελιές:

  • Βάλαμε μια ποσότητα Moroccanoil Treatment Light στα χέρια και μετά τα εφαρμόσαμε απευθείας στα μαλλιά από τις άκρες προς την κορυφή για ένα λείο και απαλό αποτέλεσμα. Για επιπλέον λάμψη, ψεκάσαμε δυο δόσεις από το Moroccanoil Glimmer Shine στον αέρα πάνω από τα μαλλιά της Kate.
  • Για το τέλος χρησιμοποιήσαμε μια χτένα με αραιά δόντια, ανάμεσα στα κυματιστά μαλλιά, για να τα χωρίσουμε μεταξύ τους σε ένα φυσικό αποτέλεσμα που θα θυμίζει τη μόδα των 80s’.