Αντωνία Καλλιμούκου: Το μεγάλο beauty λάθος που έκανε

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Αντωνία Καλλιμούκου είναι από τις πιο συμπαθητικές και όμορφες παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ. Εκτός από μία διακριτική παρουσία όσον αφορά στη ζωή και την έκθεσή της, η παρουσιάστρια κάνει πάντα safe επιλογές στην εμφάνισή της. Και όταν λέμε safe, εννοούμε πως επιλέγει αυτά που της πηγαίνουν, χωρίς  να κάνει περίεργους πειραματισμούς στο στιλ, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Μέχρι τώρα, που μάλλον αποφάσισε να μας τα «χαλάσει».

Πριν λίγο καιρό σας ενημερώσαμε πως η Αντωνία έβαλε extensions και απέκτησε πολύ μακριά μαλλιά, που φτάνουν σχεδόν μέχρι τη μέση της. Καλά ως εδώ, αφού τα extra long hair είναι μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, αλλά όταν ο όγκος των μαλλιών δημιουργεί ΑΥΤΟ τον κότσο, τότε υπάρχει πρόβλημα.

kallimoukou

Έχει κρύψει κάτι μέσα στα μαλλιά της; Έχει «φυτρώσει» δεύτερο κεφάλι; Ότι και να συμβαίνει αυτός ο όγκος  που θα ήθελε να λέγεται κότσος είναι big no no. Κορίτσια, καλά τα μακριά μαλλιά, αλλά υπάρχουν και όρια – ή βάλτε λιγότερα extensions ή χτενίστε διαφορετικά τα μαλλιά σας. Sorry, not sorry.

Διαβάστε επίσης:

Sea Salt Sprays: Ο πιο εύκολος τρόπος για ανέμελους, σέξι κυματισμούς στα μαλλιά

Must-have: Το προϊόν που ΟΛΕΣ οι νύφες χρησιμοποιούν συστηματικά πριν το γάμο

Η βασίλισσα Ελισάβετ φοράει το ίδιο, οικονομικό βερνίκι στα νύχια της από το 1989

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram