Αντίο ομπρέ, hello babylights! Η νέα τεχνική βαφής που εμείς ξέραμε πολύ καιρό

Με το ομπρέ να έχει κάνει σχεδόν τον κύκλο του και έχοντας πια γίνει κλασικό, περιμέναμε πως κάποιο καινούργιο trend στη βαφή μαλλιών θα κάνει την εμφάνισή του. Περιμέναμε επίσης να το έχουμε ακούσει από το Νικόλα Βιλλιώτη γιατί έτσι γίνεται συνήθως, έτσι είχε γίνει και με το ομπρέ. Σε κάποιο ποτό ή σε κάποια επίσκεψη στο κομμωτήριο και πάνω στην κουβέντα, ο Νικόλας μας αποκαλύπτει trends και μυστικά καιρό πριν γίνουν όντως trends και μάλιστα τα κάνει στα μαλλιά μας.

Αυτή τη φορά το trend  είναι τα babylights, οι μικρές, φυσικές ανταύγειες που γίνονται με balayage και κάνουν τα μαλλιά μας να μοιάζουν σαν να άνοιξαν από τον ήλιο όπως ακριβώς τα μαλλιά της Miranda Kerr σε αυτή τη φωτογραφία.

Η beauty editor μας θυμάται χαρακτηριστικά πως μόλις το καλοκαίρι, ο Νικόλας της είχε κάνει πολύ, πολύ λεπτές αντάυγειες μόνο στις μπροστινές τούφες και κατά μήκος της χωρίστρας της. Όταν τον ρώτησε τι στο καλό κάνει και πως και δεν κάνουν ομπρέ της απάντησε «Που ανοίγει ο ήλιος τα μαλλιά σου; Στη χωρίστρα δεν τα ανοίγει; Τα παιδάκια δεν έχουν τα ωραιότερα ξανοίγματα μετά το καλοκαίρι; Ξέχνα σιγά σιγά το ομπρέ, αυτό είναι το next best thing». Κάπως έτσι λοιπόν, η beauty editor μας και η Δέσποινα Καμπούρη γιατί και σε εκείνη το ίδιο έκανε, απέκτησαν το πιο hot trend πριν από όλες.

Διαβάζοντας λοιπόν στον ξένο τύπο μεγάλους hair colorists να μιλούν για το next best thing, τα babylights χαμογελάμε πλατιά… «Τα baby lights είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξετε το χρώμα σας χωρίς να κάνετε δραματική αλλαγή και να κάνετε τα μαλλιά σας να μοιάζουν σαν να άνοιξαν φυσικά από τον ήλιο» γράφουν χαρακτηριστικά, ό,τι δηλαδή μας έχει πει μήνες τώρα ο Νικόλας.

Το μυστικό στα baby lights είναι οι πολύ πολύ λεπτές τούφες και η τοποθέτησή τους ακριβώς εκεί που ο ήλιος «βλέπει» τα μαλλιά. Είναι ιδανικές για να ξεκουράσετε τα μαλλιά σας από τη βαφή αφού το τέλειο είναι να γίνονται πάνω σε φυσικό χρώμα και η συντήρησή τους είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Για μια φορά χειροκροτούμε όρθιες το Νικόλα και λέμε hello στα babylights αλλά προσωρινό αντίο στο ομπρέ. Είναι το αγαπημένο μας εξάλλου.

Δείτε ακόμα:

Επιτέλους αλλαγή! Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε καστανή και ο Νικόλας Βιλλιώτης μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες

5 Πράγματα που έμαθα κάνοντας πολλή παρέα με το Νικόλα Βιλλιώτη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα