Αντίο ombre! Τα sombre μαλλιά είναι η πιο φρέσκια τεχνική του χειμώνα
Sombre απόχρωση μαλλιών
Credit: Tamara Kalinic/Instagram

Το ombre πολλές αγάπησαν όμως είναι η ώρα να το αφήσουμε για λίγο στην άκρη μιας και ξεπερασμένο σχετικά θεωρείται αλλά και καλοκαιρινό trend. Η νέα τάση ακούει στο όνομα sombre και είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να δώσετε φωτεινότητα στο θαμπό χρώμα των μαλλιών σας. Ναι, καλά καταλάβατε. Έχουμε νέα αγαπημένη τάση!

Τι είναι το sombre: Η τεχνική και η διαφορά της από το ombre

Το sombre δεν αποτελεί απλώς ένα χρώμα, αλλά μια ολοκληρωτική τεχνική βαφής που αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τη μετάβαση των χρωμάτων στα μαλλιά μας. Το όνομα συνδυάζει τους όρους “soft” και “ombré”, δημιουργώντας ένα εναλλακτικό, πιο ουδέτερο look. Ενώ το ombre ξεχωρίζει με έντονες αντιθέσεις, το sombre προσφέρει μια πιο απαλή, ισορροπημένη μετάβαση χρωμάτων από τη ρίζα έως τις άκρες.

Πώς θα αποκτήσουμε το sombre χρώμα;

Η δημιουργία του sombre απαιτεί επαγγελματική επιδεξιότητα, επομένως, είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε έναν ειδικό κομμωτή. Κατά την επίσκεψή σας, ο κομμωτής θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το αρχικό χρώμα, ενώ είναι πάντα καλό να έχετε κάποια φωτογραφία ως αναφορά.

Πώς θα συντηρήσουμε τη νέα απόχρωση;

Για να διατηρήσετε τη ζωντάνια του sombre, η φροντίδα των μαλλιών είναι κρίσιμη. Η κατάλληλη συντήρηση εξαρτάται από το αρχικό χρώμα και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημαντικό ρόλο παίζει και η επιλογή σαμπουάν που καλό θα είναι να περιέχει κερατίνη για την απαραίτητη ανανέωση των μαλλιών σας. Λαδάκια, προστατευτικά θερμότητας και ότι άλλο χρησιμοποιούμε για να φροντίσουμε και να προστατέψουμε τα μαλλιά μας σε καθημερινή είναι απαραίτητα και σε αυτήν την περίπτωση.

Με το sombre, αφήνουμε πίσω το παλιό και υποδεχόμαστε μια νέα εποχή φωτεινών, ζεστών χρωμάτων που αντικατοπτρίζουν το πνεύμα του χειμώνα. Θα το δοκιμάσετε;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα