Αντίο μαύροι κύκλοι και λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια!

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, λέει ο λαός, αλλά πόσο καλή μπορεί να είναι όταν το πρώτο πράγμα που αντικρίζουμε στον καθρέφτη είναι δύο πρησμένα μάτια, με μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες μας πιο εμφανείς από ποτέ;

Ξενύχτι για ποτό ή απλά μπροστά στο λάπτοπ βλέποντας σειρές, άγχος, κακή διατροφή, αφυδάτωση, κάπνισμα και κούραση είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που οδηγούν στη δημιουργία των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων στην ευαίσθητη αυτή περιοχή. Εννοείται πως αν προσπαθήσετε να βελτιώσετε όλα τα παραπάνω θα δείτε διαφορά, αλλά αν αναζητάτε άμεσα αποτελέσματα έχουμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.

Η CC Complete Cream For Eyes της YOUTH LAB. είναι το μόνο που χρειάζεστε για να περιποιηθείτε την περιοχή και για να απαλλαγείτε απο το πρόβλημα. Πρόκειται για μία ενισχυμένη, πολυδραστική κρέμα ματιών με χρώμα που εξασφαλίζει ενυδάτωση και ελαστικότητα στην περιοχή, χαρίζει ομοιόμορφη φυσική κάλυψη και λάμψη, ενώ μειώνει ορατά μαύρους κύκλους μέχρι και 52% σε 60 ημέρες!*. Η προηγμένη σύνθεσή της συνδυάζει αντιρυτιδικά και συσφιγκτικά δραστικά συστατικά, επιτυγχάνοντας την ενίσχυση και προστασία της επιδερμίδας, ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.

* Έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε δείγμα 21 γυναικών. 7 στις 10 γυναίκες που τη δοκίμασαν είχαν 52% μείωση στους μαύρους κύκλους σε 60 ημέρες.

Διατίθεται σε συσκευασία των 15ml στην τιμή των 24.80€ και θα την βρείτε στα φαρμακεία αλλά και στο www.youthlab.com.

Διαβάστε επίσης:

Βραδινός καθαρισμός μέσα σε δευτερόλεπτα; Ορίστε πώς θα τον κάνετε!

O ορός Restoring Serum της Youth Lab υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram