Αντηλιακή προστασία και κάλυψη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δείχνει πως να ανανεώνεις το μακιγιάζ σου σε λίγα λεπτά

Instagram @ilianapapageorgiou

Πλέον, οι περισσότερες από εμάς έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητα μας και λίγο πριν τις διακοπές βλέπουμε το πρόγραμμα μας να είναι γεμάτο με υποχρεώσεις, meetings και διορίες. Αυτό σημαίνει πως βρισκόμαστε εκτός σπιτιού αρκετές ώρες. Ακριβώς για αυτό τον λόγο θέλουμε να ανακαλύψουμε τα κατάλληλα beauty προϊόντα για να ανανεώνουμε το μακιγιάζ μας και να προστατευόμαστε από τον ήλιο.

Τη λύση μας προσέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ένα post της στο Instagram. Το μοντέλο και παρουσιάστρια αποκάλυψε το δικό της αγαπημένο προϊόν που δεν είναι άλλο από την Photo Aging Protection Compact Powder SPF 30 της Radiant. Πρόκειται για μία αντηλιακή πούδρα που μας προστατεύει από τον ήλιο και προσφέρει τέλεια κάλυψη. Επίσης είναι matte, πολύ ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα, ενώ βοηθά το μακιγιάζ μας να διαρκεί για ώρες. Ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο δηλαδή.

Έτσι, εάν ψάχνεις και εσύ τον τρόπο να ανανεώνεις το μακιγιάζ σου και το αντηλιακό σου μέσα σε μερικά λεπτά, η Photo Aging Protection Compact Powder SPF 30 της Radiant είναι μία πολύ καλή επιλογή.