Ανάποδο Λούσιμο: Γιατί είναι καλύτερο για τα μαλλιά σύμφωνα με τους ειδικούς του TikTok;
Η Julia Roberts στην ταινία Pretty Woman
Credit: IMBD

Το λούσιμο των μαλλιών, παρότι μοιάζει με μια απλή καθημερινή ρουτίνα, συχνά κρύβει μυστικά. Μυστικά που με τη σωστή εφαρμογή τους μπορούμε να έχουμε λαμπερά και υπέροχα μαλλιά. Ένα από αυτά; Το ανάποδο λούσιμο! Στον σύγχρονο κόσμο του TikTok, οι χρήστες ανακαλύπτουν μια νέα τεχνική που υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η επανάσταση του ανάποδου λουσίματος

Το λούσιμο των μαλλιών το κάνουμε με μια συγκεκριμένη διαδικασία. Το TikTok όμως προτείνει άλλη. Μια εναλλακτική προσέγγιση που δεν είναι άλλη από το ανάποδο λούσιμο. Η ιδέα είναι απλή. Λούζουμε τα μαλλιά μας με το κεφάλι ανάποδα. Αλλά γιατί; Και πώς μπορούμε να το δοκιμάσουμε με επιτυχία;

@audreyvictoria_

Upside down hair care routine 🤍 follow for daily hairtok videos! #hairtok #haircare #hairwashday

♬ original sound – <3

Η σωστή τεχνική

Το ανάποδο λούσιμο απαιτεί για την εφαρμογή διαφορετικού ‘τηλεφώνου” ντους. Η τεχνική αυτή προσθέτει όγκο και σώμα σε κάθε τύπο μαλλιών, ιδιαίτερα στα λεπτά. Εφαρμόζουμε το σαμπουάν στις ρίζες με το κεφάλι ανάποδα και ξεπλένουμε σχολαστικά. Η συνέχεια είναι η εφαρμογή του conditioner στις άκρες, αποφεύγοντας τις ρίζες.

Η σύγκριση με το κανονικό λούσιμο: Πού κερδίζει το ανάποδο;

Σε σύγκριση με το συμβατικό λούσιμο, τα αποτελέσματα του ανάποδου λουσίματος είναι εντυπωσιακά. Τα μαλλιά αποκτούν όγκο και ζωντάνια, ειδικά στις ρίζες, Παρόλο που η διαδικασία μπορεί να φαίνεται χρονοβόρα, το ανάποδο λούσιμο υπόσχεται μαλλιά με εντυπωσιακό όγκο και διάρκεια. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και το ανάποδο στέγνωμα με το σεσουάρ.

@audreyvictoria_

Beauty is pain as they say 💇🏻‍♀️ #hairtok #haircareroutine

♬ i wanna i wanna ridee – iv’

Πιθανότατα πολλές από εμάς εφαρμόζουμε αυτήν τη μέθοδο εδώ και χρόνια χωρίς να αντιληφθούμε τα θετικά της αποτελέσματα!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα