Ανακαλύψαμε τα ωραιότερα αρώματα του φθινοπώρου και μπορείς να τα έχεις πάντα μαζί σου

Για τα ταξίδια κάθε είδους, η diptyque οραματίστηκε ένα αντικείμενο νομαδικό, ευωδιαστό, που να δίνει έμπνευση. Το μπουκάλι αυτό είναι ένας ταξιδιώτης, αλλά συνάμα είναι και πολλά περισσότερα. Είναι ένα πολύτιμο αξεσουάρ, κάτι που το κουβαλάς παντού μαζί σου, κάθε μέρα, ένα αντικείμενο που γλιστρά στην τσάντα, στην τσέπη του παλτό, στη βαλίτσα ή όπου αλλού επιθυμείτε. Είναι ένας ιδανικός σύντροφος, ένα φυλαχτό που μπορείτε να το γεμίζετε ξανά και ξανά. Κάτι που βρίσκεται πάντα εκεί, κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη να αρωματιστείτε. Φέρνει στο νου φανταστικούς προορισμούς, αντλώντας έμπνευση από vintage πίνακες ανακοινώσεων που βρίσκονταν κάποτε σε αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς. Το μπουκάλι παίρνει μία παιχνιδιάρικη και ποιητική αισθητική, όπως συμβαίνει με ένα αεράκι που κάνει τις κινούμενες γρίλιες να χορεύουν, ώστε να αποκαλύψουν τους επόμενους προορισμούς.

Χάρη σε ένα πατενταρισμένο σύστημα, όταν το travel spray σας τελειώσει, η καθαρή και ασφαλής μεταφορά του αρώματος από το κλασικό μπουκάλι του αρώματός σας στο travel spray είναι εγγυημένη. Απλά, «κουμπώνετε» το στόμιο του travel spray στην ειδική αντλία του κλασικού μπουκαλιού (50, 75 ή 100ml), μετά πιέζετε ελαφρά προς τα κάτω και το άρωμα θα μεταφερθεί ως δια μαγείας στο travel spray. Ένα θαύμα καινοτομίας που συνδέεται με μια υπεύθυνη περιβαλλοντική προσέγγιση.
Τα travel sprays μπορούν να εξατομικευθούν με τη βοήθεια 72 κομματιών που περιλαμβάνουν-γράμματα, αριθμούς και ένα αστέρι. Χρησιμοποιώντας τα, μπορείτε να μεταμορφώσετε το spray σας σε ένα αντικείμενο που θα αντανακλά την προσωπική σας ταυτότητα.

Τα προϊόντα diptyque διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.atticadps.gr και στο Hondos Center Γλυφάδα.