Αν βαριέστε τον καθαρισμό πρωί και βράδυ, αυτή η συνήθεια των Γαλλίδων ίσως είναι ιδανική για εσάς

Instagram @lefrenchystyle

Οι Γαλλίδες, το σέξι σοφιστικέ στιλ τους, τα υπέροχα ανεπιτήδευτα μαλλιά τους και το minimal μακιγιάζ τους είναι τάσεις από μόνες τους τις τελευταίες σεζόν. Τα πάντα δείχνουν να είναι τέλεια πάνω τους χωρίς να έχουν προσπαθήσει για πάνω από μερικά δευτερόλεπτα και εμείς μένουμε να αναρωτιόμαστε πώς τα καταφέρνουν. Η Jeanne Damas, σχεδιάστρια και influencer, αποτελεί την επιτομή του Γαλλικού στιλ και ευτυχώς για εμάς αποκάλυψε το skincare μυστικό της.

«Το πρωί μόλις ξυπνούσα, συνήθιζα να πλένω το πρόσωπό μου με σαπούνι. Η δερματολόγος Joelle Ciocco μου είπε να σταματήσω και απλώς να το πλένω με νερό και μετά να απλώνω την κρέμα μου. Όταν κοιμόμαστε, η επιδερμίδα μας βγάζει μία ελαφριά λιπαρότητα, η οποία κατά τη διάρκεια της ημέρας την προστατεύει. Αν πλυθούμε, φεύγει και δεν μας προστατεύει από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας και το μακιγιάζ. Τα πάντα μπορούν να ακουμπήσουν το δέρμα και έτσι μετά βγαίνουν σπυράκια», δήλωσε η ίδια.

Φυσικά, αν σκέφτεστε να εφαρμόσετε αυτή την πρακτική, φροντίστε να κάνετε πάρα πολύ καλό καθαρισμό πριν κοιμηθείτε το βράδυ!

Εμείς αυτό το διάστημα ξεχωρίζουμε τα παρακάτω foam cleansers