Αμμωνία: Γιατί πρέπει να την αποφεύγουμε στις βαφές και πως ανέτρεψε τα δεδομένα η ΚΟΡΡΕΣ με τη νέα Argan Oil Advanced Colorant

Μέχρι πρόσφατα, η αμμωνία ήταν ένα αναγκαίο κακό όσον αφορά στις μόνιμες βαφές είτε επαγγελματικές είτε για χρήση στο σπίτι. Η αμμωνία βλέπετε, είναι το συστατικό που ανοίγει πολύ τα λέπια της τρίχας, ώστε να εισχωρήσουν εύκολα τα μόρια της βαφής και να αλλάξουν το χρώμα της. Ωστόσο, καθώς ανοίγει τα λέπια με βίαιο τρόπο, φθείρει σταδιακά τα μαλλιά, ενώ ενδέχεται να προκαλέσει ερεθισμούς και αλλεργίες στο δέρμα και στα μάτια…και ας μην ξεχνάμε και την έντονη μυρωδιά!

Για αυτό το λόγο, ολοένα και περισσότερες γυναίκες στράφηκαν προς πιο φυσικές λύσεις όχι όμως χωρίς συμβιβασμούς. Οι βαφές χωρίς αμμωνία, έως σήμερα τουλάχιστον, προσέφεραν λαμπερό χρώμα, ικανοποιητική κάλυψη και προστάτευαν τα μαλλιά, αλλά με μικρότερης διάρκειας ένταση χρώματος….και αυτό γιατί τα λέπια της τρίχας ανοίγουν ήπια, ώστε το χρώμα δεν διεισδύει πλήρως.

 

Πως γίνεται όμως να έχουμε τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους, δηλαδή απόλυτη κάλυψη και λαμπερό χρώμα που διαρκεί, αλλά χωρίς αμμωνία; Σε αυτό το ερώτημα-ανάγκη ήρθε να απαντήσει η ΚΟΡΡΕΣ με τη νέα μόνιμη βαφή Argan Oil Advanced Colorant.

Η αμμωνία στην Argan Oil Advanced Colorant αντικαταστάθηκε από πιο ήπιους αλκαλικούς παράγοντες, ώστε η φόρμουλά της να είναι πιο φιλική προς τα μαλλιά, προστατεύοντάς τα από τη μακροπρόθεσμη καταστροφή τους, αλλά και προς το δέρμα και τα μάτια, περιορίζοντας την πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων. Ακόμα, η Argan Oil Advanced Colorant δεν περιέχει parabens, σιλικόνες, mineral oil, PPD, ρεζορκίνη. Η καινοτομία, όμως, της νέας αυτής βαφής είναι η αποκλειστική τεχνολογία Pigment-Lock που κλειδώνει το χρώμα, χωρίς τη χρήση αμμωνίας. Μικρά μόρια χρώματος διεισδύσουν με ήπιο τρόπο στην καρδιά της τρίχας, χωρίς να προκαλούν φθορά, όπου διογκώνονται και εγκλωβίζονται, απελευθερώνοντας και διαμορφώνοντας το χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι 100% κάλυψη, πλούσιο, έντονο χρώμα για εξαιρετικά μεγάλο διάστημα και προστασία της τρίχας.

 ΚΟΡΡΕΣ_ARGAN OIL ADVANCED COLORANT

Η ΚΟΡΡΕΣ παρουσίασε ήδη από το 2001 την πρώτη βαφή της μάρκας χωρίς αμμωνία…Δεκατρία χρόνια μετά, και παραμένοντας Νο1 μάρκα στις βαφές στο Φαρμακείο, ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τις βαφές έως σήμερα.

Όλα αυτά σημαίνουν πως ναι, επιτέλους μπορούμε να έχουμε τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους και κάτι παραπάνω. Η Argan Oil Advanced Colorant μας χαρίζει τέλειο χρώμα με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, 100% κάλυψη των λευκών, αλλά και την πιο λαμπερή, υγιή όψη των μαλλιών –ορατή από την πρώτη εφαρμογή-  χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα και έλαια της σύνθεσης της και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ αμμωνία.

Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο.